reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża po 40

No ja pewnie tak będę robić.
W ogóle od wczoraj boli mnie podbrzusze tak jak w czasie owulacji już się martwię...
Moze komorki sie tak dziela z rozmachem ☺️ jajo sie zagniezdza malo delikatnie 🤫
Napewno jestes tez przewrazliwiona ☺️
Z drugiej strony taka swiadomosc, ze moze zagniezdza sie w tobie nowe zycie... emocje szalone 😍🐣

reklama
Moze komorki sie tak dziela z rozmachem ☺️ jajo sie zagniezdza malo delikatnie 🤫
Napewno jestes tez przewrazliwiona ☺️
Z drugiej strony taka swiadomosc, ze moze zagniezdza sie w tobie nowe zycie... emocje szalone 😍🐣
Dopiero jak o tym wspomniałaś pomyślałam, że może to bliźniaki będą ;)
Trzymam kciuki
@Wiedzmin ile zostało Ci do porodu... Coś mi świta, (nie wiem czy dobrze), że masz wakacyjny termin ?
Może psycha cię tak hartuje ... Później będziesz się martwić czy będzie miało 6 miesięcy16 lat czy 30 ;) matki pod tym względem mają przekichane

Siedzi I rozkminiam.... za 11 dni (wedlug flo) za 9 dni (wedlug app bella) powinien byc @. Od naszego poronienia w grudniu... okolo 14 dni przed @ mam mdlosci, wymioty I straszny bol piersi a w tym miesiącu poki co nic. Ciekawe czy to, ze teraz wiecej cwicze ma na to wplyw... w nocy bolal mnie brzuch, nie ciagnie do kawy I ciasta.... moze sie hormony uspakajaja dopiero.
Pogoda u nas srednia... co chwile pada :(
Zerknelam w kalendarz ze w maju mam wyznaczona date owulacji na 23 ( urodziny mojego meza ) ;)

Siedzi I rozkminiam.... za 11 dni (wedlug flo) za 9 dni (wedlug app bella) powinien byc @. Od naszego poronienia w grudniu... okolo 14 dni przed @ mam mdlosci, wymioty I straszny bol piersi a w tym miesiącu poki co nic. Ciekawe czy to, ze teraz wiecej cwicze ma na to wplyw... w nocy bolal mnie brzuch, nie ciagnie do kawy I ciasta.... moze sie hormony uspakajaja dopiero.
Zerknelam w kalendarz ze w maju mam wyznaczona date owulacji na 23 ( urodziny mojego meza ) ;)
Nawet torta nie sprobujesz tak ci bedzie niedobrze😂

Ty nie myśl o maju, 😂
Mnie boli podbrzusze i swędzą sutki 😂

reklama
Do góry