reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Dziewczyny z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych dużo zdrowia, spokoju i błogosławieństwa od Zmartwychwstałego Chrystusa😍
Trochę mnie nie bylo, bo moja choroba okazała się covidem. Na razie walczymy, jeszcze tydzień. I jesli chodzi o wiarę modlimy się o zdrowie, tym razem za siebie...
Trzymajcie się ja podczytuję...z łóżka.
Trzymaj się 😘

Dziewczyny życzę Wam pięknych, spokojnych i radosnych Świąt. Ja po histeroskopii wczoraj, wszystko ok więc jak tylko tarczyca wróci do normy i wykluczymy komórki nk to 2 podejście - może uda się w maju :)
Świetne wieści ! Trzymam kciuki wiec 🙂
A ja się pochwalę. Jutro mamy 22 rocznicę ślubu😁22 lata temu, jak braliśmy ślub, to też 4.04 była Wielkanoc. Także symboliczne te święta😀
Oby dla nas wszystkich były wesołe, radosne, optymistyczne i oczywiście zdrowe💪🥳😄
Wszystkiego wspaniałego z okazji rocznicy ! 🥳🌻Fiu, fiu! 22 lata - to jest coś ! Gratulacje ! 🥳
Dzień dobry, chcę się przywitać 😁

Jestem mamą 2 dzieci ( córka 13l i syn 9l ) a w brzuszku niespodzianka, dosłownie ! Totalny szok i niedowierzanie. TP 26.10.2021r.
Jeszcze nikomu nie powiedzieliśmy.
BAAAAARDZO boje się, że dziecko będzie mieć wady genetyczne. Test podwójny dopiero 16.04 w 12tc. Na 99% zdecyduję się na amniopunkcję.
Witaj 🙂 Tez mam 13 letnia córkę i niemalże 9 letniego syna 🙂

@Nunia zdrówka kochana !

Zdrowych i pogodnych Świat Wielkanocnych dla Was wszystkich 🐣
32B614C6-39A9-4214-AF05-31AE2898F885.jpeg

Jestem mamą 2 dzieci ( córka 13l i syn 9l ) a w brzuszku niespodzianka, dosłownie ! Totalny szok i niedowierzanie. TP 26.10.2021r.
BAAAAARDZO boje się, że dziecko będzie mieć wady genetyczne. Test podwójny dopiero 16.04 w 12tc. Na 99% zdecyduję się na amniopunkcję.
Witaj 🙂. Życzę ci spokojnego oczekiwania.
Też długo nikomu o ciąży nie mówiłam. Wiedział tylko mój przyjaciel. Reszta dowiedziała sie po 10tym tygodniu.
Dlaczego tak bardzo boisz sie wyniku? Coś jest nie tak czy tylko chodzi o Twój wiek?
Też mocno się bałam,ale amnio nie zrobiłam.

Rok temu o przeżywałam :) Dziś niespodzianka ma pół roku i jest naszym cudownym pupilkiem :) Też wszystkim bardzo późno ogłosiliśmy - pandemia nam sprzyjała.
Bardzo bałam się badan genetycznych - ale wyniki były bardzo dobre\wiek 45 lat\ Aminopunkcji nie robiłam. Wierzyłam i czułam że dziecko będzie zdrowe.

reklama
Do góry