Kawoszka81
Fanka BB :)
Najlepiej jest to zdiagkozować u psychologa dziecięcego. Moja jadła wszystko do wieku 1 rok i 8 miesięcy a potem jakby machnąć ręką nic tylko mleko mm. Na chwilę obecną je wybiórczo ale zero owocòw, warzyw i mięsa. Pieczywo tylko bułki i to jeden rodzaj. Parówki czasami. Za słodyczami to tak średnio. Głównie dieta beżowa czyli dosłownie beżowe jedzenie: bułki, pierogi, frytki z piekarnika, rogi od pizzy ale bez sosu nawet kropelki, naleśniki ale same placki choć w przedszkolu to podobno zjadła z serem. Plus taki że oprócz wody zaczeła pić soki ale to muszą być najlepiej w kartoniku bo nie widzi koloru albo np. Hortuś psi patrol to nawet z burakiem wypije bo najważniejsze że te pieski są na butelce. A tak to monte, bakusia a jak jest serek inny niż czekoladowy do mam posypkę w konie z dr.oetkera i jak posypię to zje. Ciężko ją przekonać. To i tak polizała mandarynkę, jabłko. Wczoraj dżem truskawkowy. Ja narobiłam tyle słoików latem a ta nie je tylko my ze starym zjadamy. Pomroziłam truskawek na zimę i borówki amerykańskie to też nie. To boròwki ja przez całą ciążę zjadłam. Jak popatrzeć na niąto okaz zdrowia. Rano ładuję w nią witaminy bo ona jeszcze flaszkę pije ale dziurę ma takąbo jej obcięłamjak słomka do koktajli.Kawosxka co to jest ta wywiorczosc pokarmowa? Zainteresowal mnie Twoj wpis.Od mego brata corka tak nie chce jeść, a chodzi do zerówki jest drobna chuda