reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
Nie wiem jak to się stało! Nie rozumiem! Straciłam synka... 18 tydzień. Przecież z badań wynikało, że jest zdrowy! Od lekarza usłyszałam, że "tak się czasem dzieje"... Dla mnie to nie jest wytłumaczenie.
W piątek wieczorem dostałam lekkiego krwawienia, pojechałam w sobotę rano na SOR, przyjęto mnie na oddział, badanie i szok! Serduszko nie bije. Dwóch lekarzy potwierdziło. W ogóle nie byłam na to przygotowana, myślałam, że w najgorszym wypadku szyjka się skraca. Ja nawet nie wiedziałam jak wygląda poronienie takiej ciąży... Straszne, traumatyczne przeżycie...
Jestem już w domu, czuje się... Dziwnie.
Chyba dalej jestem w szoku.
Bardzo współczuję Linijka....
Jest mi po prostu strasznie przykro i smutno
Nic nie jest w stanie pokrzepić, wiem... rok temu straciłam ciążę.
Nie jesteś sama, pamiętaj, mocno tulę

Ja tez mam historie z happy endem. Dokladnie rok temu mialam wczesne poronienie, a dwa dni temu urodzilam sliczną dziewczynkę, która teraz leży kolo mnie. Zawsze trzeba mieć nadzieję na pozytywny finał !
Gratulacje😍🥰😘 jak się czujecie? SN czy cc? Opowiadaj jak tam szpitalu i kiedy wychodzicie wstępnie?

Gratulacje😍🥰😘 jak się czujecie? SN czy cc? Opowiadaj jak tam szpitalu i kiedy wychodzicie wstępnie?
Dzieki wielkie. Mialam planowe cięcie i jutro idziemy juz do domku. Dzidzia piękna, zdrowa i grzeczna. W szpitalu tez ok. Także mimo szalejącego koronawirusa da się rodzić po ludzku.

Ja tez mam historie z happy endem. Dokladnie rok temu mialam wczesne poronienie, a dwa dni temu urodzilam sliczną dziewczynkę, która teraz leży kolo mnie. Zawsze trzeba mieć nadzieję na pozytywny finał !
Gratulacje właśnie o Tobie myślałam czy już jesteś po porodzie. Dużo zdrowia dla Was i radości z każdej chwili [emoji3059]

Dzieki wielkie. Mialam planowe cięcie i jutro idziemy juz do domku. Dzidzia piękna, zdrowa i grzeczna. W szpitalu tez ok. Także mimo szalejącego koronawirusa da się rodzić po ludzku.

Wspaniałe wieści. :-) :)
Wielkie Gratulacje! :yes:😍

reklama
Do góry