reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
A ja dziewczyny od tych wszystkich witamin i cydow na kiju do lykania to mam świąd szyji i głowy. Raczej przesadzilam z sublementami bo:witaminy b, d, e, koenzym q10, c, cynk, accard i metformine.
I mam swiad😬idzie się wsciec😬
Kochana ja dostałam uczulenia i wszystko mnie piekło od wit.B complex...kazda z nas jest inna i na kazdy nawet suplement diety inaczej reagujemy. Ale mnie to tak wysypało i szczypało ze nawet dnia bym nie wytrzymała...zaraz brałam calcium na odczulenie i przeszło w kilka minut. Od tamtego razu wiem ze akurat wit b complex brac nie moge i teraz zaczynam brac wit.B6 i B12.

Ja w to nie wierze już [emoji24][emoji24][emoji24]jak widzę takie coś to już myśle ze nawet jak się udało to i tak taki początek nie wróży nic dobrego☹️
No staram się nie stresować [emoji4]
no wiesz ! u mnie byly nawet chwile gdy krwawilam az mi slabo bylo, potem przechodzilo. cuda dziwy a efekt koncowy wlasnie ciagnie mnie do drzwi , na spacer chce!

no wiesz ! u mnie byly nawet chwile gdy krwawilam az mi slabo bylo, potem przechodzilo. cuda dziwy a efekt koncowy wlasnie ciagnie mnie do drzwi , na spacer chce!

Cudnie [emoji8][emoji8]to idź mama na spacerek
Ja z moja starsza na bilansie jestem i chyba muszę do ginekologa dziecięcego podejść bo ona ma jakieś upławy może stan zapalny z basenu
I dowiedziałam się ze jest w programie na szczepienie Hpv także myśle ze z tego skorzystamy

Cudnie [emoji8][emoji8]to idź mama na spacerek
Ja z moja starsza na bilansie jestem i chyba muszę do ginekologa dziecięcego podejść bo ona ma jakieś upławy może stan zapalny z basenu
I dowiedziałam się ze jest w programie na szczepienie Hpv także myśle ze z tego skorzystamy
ja poczytalam , ogladalam filmik o dziewczynach po tym szczepieniu i odpuscilam, u nas szczepia tez chlopcow tym, tez zrezygnowalam.

reklama
Kochana ja dostałam uczulenia i wszystko mnie piekło od wit.B complex...kazda z nas jest inna i na kazdy nawet suplement diety inaczej reagujemy. Ale mnie to tak wysypało i szczypało ze nawet dnia bym nie wytrzymała...zaraz brałam calcium na odczulenie i przeszło w kilka minut. Od tamtego razu wiem ze akurat wit b complex brac nie moge i teraz zaczynam brac wit.B6 i B12.
Ja już poszłam grubo wzięłam lek lek odczulajacy😬

Do góry