Chloe.Chloe
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudowne kochaniutki❤A tu na zachete fotka mojego Leosia. Pierwsze dziecko, wyczekane ma juz 7 tygodni Zobacz załącznik 910161
Z małym wszystko ok kontroluje go u chirurga rosnie i jest kochaniutki❤ mimo tych wszystkich przejść przy porodzie warto było on jest przekochany. Życzę kazdej dziewczynie ktora się stara żeby też sie jej udało.Co u Ciebie jak z malym ?
Nie ukrywam że ta ciąża nie była planowana. Między dziewczynkami będzie 23 mięs. Różnicy. Na początku byłam przerażona bo tak naprawdę nie doszłam jeszcze do siebie po jednej ciąży A tu już kolejna. Poza tym mój lekarz podejrzewał, że łożysko zagniezdzilo się w ranie po cc. Przelezalam kilka dni w szpitalu i przeżyłam horror, bo taka diagnoza stanowi poważne zagrożenie dla matki. Na szczęście okazało się że jest troszeczkę wyżej i w trakcie ciąży się powoli podniosło. Poza tym bez większych sensacji. Jestem już na finiszu i za kilka dni będę już tulić swoje kolejne maleństwo. Troche to potrwalo ale W koncu dotarło do mnie że jestem prawdziwą szczesciara bo mam cudowne dzieciaczki.Trzymaj sie dzielnie. Slyszalam glosy, ze po drugiej cesarce latwiej dojsc do siebie.
Mam pytanie: dosc szybko zaszlas w nastepna ciaze po cc (mowi sie o min.1,5 rocznej przerwie), czy mialas jakies problemy z tego powodu, cos lekarze mowili?
NormalbyProszę powiedzieć jaki kwas foliowy łykacie? czy metylowany?
Oj chyba takDawno tu do was nie zaglądałam pochłonęły mnie starania i coś tam się chyba zagnieżdża
Ja brałam pre na tal uno z kwasem foliowym. PolecamProszę powiedzieć jaki kwas foliowy łykacie? czy metylowany?