reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
Byłam u gina.
Szyjka twarda i zamknięta, ph ok. Na usg długa na 4cm.
Łożysko ok, ilość wód też, serduszko 146 uderzeń/min
Krwawienie albo z przemęczenia, czy upału, albo z powodu stanu zapalnego.
Dostałam pimafucin na stan zapalny i mam się oszczędzać.
Za tydzień wizyta i wtedy zważy małego.

Byłam u gina.
Super wiadomości. 4cm szyjka to całkiem nieźle.

Hej dziewczyny :-) Ja tak w biegu, bo siedzę już właściwie na walizkach .Za jakąś godzinę wybywam nad morze .
Miesiączki nadal nie mam,wczoraj rano samopoczucie masakryczne, mdłości, zawroty głowy i ogólnie słaba byłam. Po godzinie już było ok. Dziś lepiej .
Przy okazji zakupów przedwyjazdowych kupiłam dwa testy ,jeden zrobiłam wczoraj wieczorem. Druga kreseczka to cień cienia, no ale była .Dziś rano taka sama i nie wiem co myśleć .... Spakowałam zapas tamponow, podpasek i jadę :-p
Przesyłam Wam zdjęcia testu porannego. Słaba ta kreska. Może sikne nad morzem jeszcze, o ile kupię test . Zastanawiam się czy te ilości wody które spijam nie mają wpływu na intensywność tej kreseczki, bo pije bardzo dużo. Mój mocz jest prawie bez koloru :crazy:
Podziwiam Was cieplutko :-) :)

Załączniki

• DSC_1198.JPG
    DSC_1198.JPG
    537 KB · Wyświetleń: 144
  • DSC_1195.JPG
    DSC_1195.JPG
    1,3 MB · Wyświetleń: 116
Byłam u gina.
Dobre widaomosci. Na pocieszenie Ci powiem, ze ja we wszysrkich trymestrach mialam plamienia i mocne miesiaczkowe bole brzucha, a wszystkie wyniki w normie, szyjke twarda i zamknieta, zdeowe lozysko, etc. A teraz koncze 35 tc i wszystko jest ok wiec zycze, zeby u Ciebie bylo podobnie :).

Cześć Dziewczyny. Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie.:)staraczki życzę powodzenia, ciężarówkom przebrnięcia przez te kilka tygodni i szczęśliwych rozwiązań.

Karlaa3 gratulacje ogromne- śliczna Laurunia. :)Wracaj do formy szybciutko.

Marysia 1976 gratulacje. Dwie kreseczki, nie ma wątpliwości :biggrin2:

U nas starania są i nie ma. Ja najchętniej odsunęlabym temat żeby nie myśleć.
Wyszedł mi wysoki cholesterol i na diecie się teraz skupiam.
Rzeczywiście mało na forum małych ciąż.
Trzymam kciuki żeby się forum ożywiło ciążami.:biggrin2:

Hej dziewczyny :-) Ja tak w biegu, bo siedzę już właściwie na walizkach .Za jakąś godzinę wybywam nad morze .
Miesiączki nadal nie mam,wczoraj rano samopoczucie masakryczne, mdłości, zawroty głowy i ogólnie słaba byłam. Po godzinie już było ok. Dziś lepiej .
Przy okazji zakupów przedwyjazdowych kupiłam dwa testy ,jeden zrobiłam wczoraj wieczorem. Druga kreseczka to cień cienia, no ale była .Dziś rano taka sama i nie wiem co myśleć .... Spakowałam zapas tamponow, podpasek i jadę :-p
Przesyłam Wam zdjęcia testu porannego. Słaba ta kreska. Może sikne nad morzem jeszcze, o ile kupię test . Zastanawiam się czy te ilości wody które spijam nie mają wpływu na intensywność tej kreseczki, bo pije bardzo dużo. Mój mocz jest prawie bez koloru :crazy:
Nie wiem czy odważyc się i już Ci życzyć zdrowej fasolki oczywiście pogratulować.[emoji4] Test róbi sie co dwa dni. Po dwóch dniach po tym teście kreska powinna być juz ciemniejsza. Na moje oko i doświadczenie uważam, że jesteś w ciąży. Nie pakuj za wiele podpasek, bo zabiorą Ci tylko niepotrzebnie miejsce w walizce.[emoji38] udanego urlopu i relaksuj się dziewczyno[emoji6][emoji8]

Cos tam jest :) znane sa przypadki bladych testow, a po paru dniach krechy jak malowane :). Odpoczywaj delikatnie, odstaw uzywki i badz dobrej mysli :) Trzymamy kciuki!

reklama
Nie wiem czy odważyc się i już Ci życzyć zdrowej fasolki oczywiście pogratulować.[emoji4] Test róbi sie co dwa dni. Po dwóch dniach po tym teście kreska powinna być juz ciemniejsza. Na moje oko i doświadczenie uważam, że jesteś w ciąży. Nie pakuj za wiele podpasek, bo zabiorą Ci tylko niepotrzebnie miejsce w walizce.[emoji38] udanego urlopu i relaksuj się dziewczyno[emoji6][emoji8]
Dziękuję bardzo. Mam zamiar porządnie naładować akumulatory :-D

Do góry