reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Byłam u gina.
Szyjka twarda i zamknięta, ph ok. Na usg długa na 4cm.
Łożysko ok, ilość wód też, serduszko 146 uderzeń/min
Krwawienie albo z przemęczenia, czy upału, albo z powodu stanu zapalnego.
Dostałam pimafucin na stan zapalny i mam się oszczędzać.
Za tydzień wizyta i wtedy zważy małego.

Byłam u gina.
Super wiadomości. 4cm szyjka to całkiem nieźle.

Hej dziewczyny :-) Ja tak w biegu, bo siedzę już właściwie na walizkach .Za jakąś godzinę wybywam nad morze .
Miesiączki nadal nie mam,wczoraj rano samopoczucie masakryczne, mdłości, zawroty głowy i ogólnie słaba byłam. Po godzinie już było ok. Dziś lepiej .
Przy okazji zakupów przedwyjazdowych kupiłam dwa testy ,jeden zrobiłam wczoraj wieczorem. Druga kreseczka to cień cienia, no ale była .Dziś rano taka sama i nie wiem co myśleć .... Spakowałam zapas tamponow, podpasek i jadę :-p
Przesyłam Wam zdjęcia testu porannego. Słaba ta kreska. Może sikne nad morzem jeszcze, o ile kupię test . Zastanawiam się czy te ilości wody które spijam nie mają wpływu na intensywność tej kreseczki, bo pije bardzo dużo. Mój mocz jest prawie bez koloru :crazy:
Podziwiam Was cieplutko :-) :)

Załączniki

• DSC_1198.JPG
    DSC_1198.JPG
    537 KB · Wyświetleń: 150
  • DSC_1195.JPG
    DSC_1195.JPG
    1,3 MB · Wyświetleń: 122
Byłam u gina.
Dobre widaomosci. Na pocieszenie Ci powiem, ze ja we wszysrkich trymestrach mialam plamienia i mocne miesiaczkowe bole brzucha, a wszystkie wyniki w normie, szyjke twarda i zamknieta, zdeowe lozysko, etc. A teraz koncze 35 tc i wszystko jest ok wiec zycze, zeby u Ciebie bylo podobnie :).

Cześć Dziewczyny. Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie.:)staraczki życzę powodzenia, ciężarówkom przebrnięcia przez te kilka tygodni i szczęśliwych rozwiązań.

Karlaa3 gratulacje ogromne- śliczna Laurunia. :)Wracaj do formy szybciutko.

Marysia 1976 gratulacje. Dwie kreseczki, nie ma wątpliwości :biggrin2:

U nas starania są i nie ma. Ja najchętniej odsunęlabym temat żeby nie myśleć.
Wyszedł mi wysoki cholesterol i na diecie się teraz skupiam.
Rzeczywiście mało na forum małych ciąż.
Trzymam kciuki żeby się forum ożywiło ciążami.:biggrin2:

Hej dziewczyny :-) Ja tak w biegu, bo siedzę już właściwie na walizkach .Za jakąś godzinę wybywam nad morze .
Miesiączki nadal nie mam,wczoraj rano samopoczucie masakryczne, mdłości, zawroty głowy i ogólnie słaba byłam. Po godzinie już było ok. Dziś lepiej .
Przy okazji zakupów przedwyjazdowych kupiłam dwa testy ,jeden zrobiłam wczoraj wieczorem. Druga kreseczka to cień cienia, no ale była .Dziś rano taka sama i nie wiem co myśleć .... Spakowałam zapas tamponow, podpasek i jadę :-p
Przesyłam Wam zdjęcia testu porannego. Słaba ta kreska. Może sikne nad morzem jeszcze, o ile kupię test . Zastanawiam się czy te ilości wody które spijam nie mają wpływu na intensywność tej kreseczki, bo pije bardzo dużo. Mój mocz jest prawie bez koloru :crazy:
Nie wiem czy odważyc się i już Ci życzyć zdrowej fasolki oczywiście pogratulować.[emoji4] Test róbi sie co dwa dni. Po dwóch dniach po tym teście kreska powinna być juz ciemniejsza. Na moje oko i doświadczenie uważam, że jesteś w ciąży. Nie pakuj za wiele podpasek, bo zabiorą Ci tylko niepotrzebnie miejsce w walizce.[emoji38] udanego urlopu i relaksuj się dziewczyno[emoji6][emoji8]

Cos tam jest :) znane sa przypadki bladych testow, a po paru dniach krechy jak malowane :). Odpoczywaj delikatnie, odstaw uzywki i badz dobrej mysli :) Trzymamy kciuki!

reklama
Nie wiem czy odważyc się i już Ci życzyć zdrowej fasolki oczywiście pogratulować.[emoji4] Test róbi sie co dwa dni. Po dwóch dniach po tym teście kreska powinna być juz ciemniejsza. Na moje oko i doświadczenie uważam, że jesteś w ciąży. Nie pakuj za wiele podpasek, bo zabiorą Ci tylko niepotrzebnie miejsce w walizce.[emoji38] udanego urlopu i relaksuj się dziewczyno[emoji6][emoji8]
Dziękuję bardzo. Mam zamiar porządnie naładować akumulatory :-D

Do góry