Maja ale jakaś babka popatrzy na Ciebie i pomyśli a ta też na dwójce została..ha ha i zaraz będziesz w ciąży ;-)Hm ostatnio patrzyłam na jedną babkę i tak sobie myślę ,że ta też na tej dwójce została i w krótkim czasie dowiaduję ,że w ciąży jest .Jakiś czas temu patrzę na inną i coś mi podpadla bo jakaś taka brzydka i co też w ciąży .Hm kogoś widzę siebie nie czuje nic
reklama
Chloe.Chloe
Fanka BB :)
Dziewczyny! Gratuluje nowych fasolek! Co za dzien pelen dobrych wiadomosci!
kasiunia76
Inesita77
Monikag15
Super , wielkie gratulacje . Cieszę się , że jest nas coraz więcej i mam nadzieję , że wszystkim staraczkom się wkrótce uda
Nie wiem czy to ciążowe hormony ale za każdym razem jak czytam o kolejnym udanym zafasolkowaniu to łezka kręci mi się w oku z radości i wzruszenia.
Inesita a długo się staraliście ? To Wasze pierwsze ?
Monikag15
Super , wielkie gratulacje . Cieszę się , że jest nas coraz więcej i mam nadzieję , że wszystkim staraczkom się wkrótce uda
Nie wiem czy to ciążowe hormony ale za każdym razem jak czytam o kolejnym udanym zafasolkowaniu to łezka kręci mi się w oku z radości i wzruszenia.
Nie drugie...no właśnie niedługo hihi przy 2 cyklu udało się..lekarz sie śmiała bo powiedziałam jej w styczniu ze tylko do marca próbuje..Inesita77
Monikag15
krysiakrakow77
Początkująca w BB
Kasiulek77 - ogromne gratulacje!
Edycja: Nie doczytałam dokładnie, że od ostatniej wizyty więcej Pań poinformowało o ciąży Wszystkim Wam serdecznie gratuluję!
Dziewczyny, dziękuję Wam wszystkim za słowa wsparcia i podniesienie mnie na duchu
Jestem w 4. miesiącu ciąży, czuję się ok. Nie ma szału, ale nie ma też tragedii. Myślałam, że będzie gorzej. Jedyne co mi doskwiera to właśnie te docinki. Pójdę za Waszą radą i będę mieć to głęboko gdzieś. Niech każdy zajmuje się swoim życiem.
My, mamy i przyszłe mamy po 40-tce, jesteśmy wyjątkowymi kobietami Tzn każda kobieta jest wyjątkowa, ale my na pewno będziemy bardzo dobrymi mamami, mając tyle doświadczenia życiowego. Cieszę się, że tu trafiłam!
Edycja: Nie doczytałam dokładnie, że od ostatniej wizyty więcej Pań poinformowało o ciąży Wszystkim Wam serdecznie gratuluję!
Dziewczyny, dziękuję Wam wszystkim za słowa wsparcia i podniesienie mnie na duchu
Jestem w 4. miesiącu ciąży, czuję się ok. Nie ma szału, ale nie ma też tragedii. Myślałam, że będzie gorzej. Jedyne co mi doskwiera to właśnie te docinki. Pójdę za Waszą radą i będę mieć to głęboko gdzieś. Niech każdy zajmuje się swoim życiem.
My, mamy i przyszłe mamy po 40-tce, jesteśmy wyjątkowymi kobietami Tzn każda kobieta jest wyjątkowa, ale my na pewno będziemy bardzo dobrymi mamami, mając tyle doświadczenia życiowego. Cieszę się, że tu trafiłam!
Ostatnia edycja:
Kasiulek 77
Hej ,ja podobnie i z plecami i że spaniem ok 20 już odpadam ,ale wcześnie wstaje za to ,dopiero 5 i dół brzucha trochę ciągnie ,po za tym ok żadnych mdłości ,jeszcze okazało się że moja kuzynka jest w ciąży ,ona jeszcze nie czterdziestka co prawda ale już blisko ,pierwsze dziecko po ok 15 latach związku takze wysyp się zaczął tak jak mówiłam ,na wiosnę ...dziewczyny staraczki szykujcie sięOOOO!!! to super, będziemy miały o czym pisać :-) dobrze się czujesz? ja ogólnie dobrze, miałam okres że przychodziłam z pracy i spałam ale już mi przeszło, plecy mnie tylko bolą ale to też bo wcześniej miałam już kłopoty z plecami...
Kasiulek 77
Krysiu u mnie też nie pieją z zachwytu ,nikt nie zapyta jak się czuje ,ale wiem że będzie dobrze i będą ze mną ,to nowa sytuacja dla nich ,życie się zmieni ,jak dla mnie na duży plus ,wszystko się ułoży ,my mamy być szczęśliwe bo szczęśliwa mama to szczęśliwe dzieckoKasiulek77 - ogromne gratulacje!
Kasiulek 77
Aaaa i z chłopcami kolejny raz się potwierdza,u kuzynki dumnie nóżki rozkłada i nie da się ukryć lekarka chciała serduszko obejrzeć a mały sisiora wypina
Ogromna gratulacje dla nowych zafasolkowanych. Syczę wszystkim Wam i każdej z osobna spokojnej, radosnej ciąży.
Gratulacje radosnej, spokojnej ciąży.hej Dziewczyny
Nie piszę często ale czytam na bieżąco , chciałam się pochwalić, że się udało !! jestem w ciąży !! 6 tydzień 3 dzień!! więc po 40 stce udaje się !! Dziś miałam usg, bijące serduszko !!
więc może w tym roku posypie się na tym forum, same ciąże będą życzę wszystkim starającym się !
reklama
Witaj na forum. Gratulacje fasoleczki.Mam 41 lat. Staraliśmy się 9 lat. Za pierwszym razem udało się po 3 latach, poroniłam w 12 tyg . W sumie już przestaliśmy nawet myśleć o ciąży i bum. Udało się po kolejnych 6 latach. Obecnie 11tydz +1 dzień. Od 5 tyg jestem na duphastonie 3x1 , dodatkowo acard wieczorem. Ponieważ miałam krwotok tydzień temu to doszła luteinę dopochwowo raz dziennie i magnez . Życzę powodzenia wszystkim starającym
Nudnej ciąży życzę
Podziel się: