reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

hej Dziewczyny

Nie piszę często ale czytam na bieżąco , chciałam się pochwalić, że się udało !! jestem w ciąży !! 6 tydzień 3 dzień!! więc po 40 stce udaje się !! Dziś miałam usg, bijące serduszko !!
więc może w tym roku posypie się na tym forum, same ciąże będą życzę wszystkim starającym się !
Super moje gratulacje :)

reklama
Mam 41 lat. Staraliśmy się 9 lat. Za pierwszym razem udało się po 3 latach, poroniłam w 12 tyg . W sumie już przestaliśmy nawet myśleć o ciąży i bum. Udało się po kolejnych 6 latach. Obecnie 11tydz +1 dzień. Od 5 tyg jestem na duphastonie 3x1 , dodatkowo acard wieczorem. Ponieważ miałam krwotok tydzień temu to doszła luteinę dopochwowo raz dziennie i magnez . Życzę powodzenia wszystkim starającym :)
Gratuluję co za dzień pełen radosnych wiadomości :)

hej Dziewczyny

Nie piszę często ale czytam na bieżąco , chciałam się pochwalić, że się udało !! jestem w ciąży !! 6 tydzień 3 dzień!! więc po 40 stce udaje się !! Dziś miałam usg, bijące serduszko !!
więc może w tym roku posypie się na tym forum, same ciąże będą życzę wszystkim starającym się !
Czyli identycznie jak ja 6tydz 3dni ,i rocznik tez ten sam :biggrin2:oj posypie się posypie :D

Hej Kobietki wielkie Gratulecje nowo zafasolkowanym :) do mnie dzisiaj przyszla @ wiec kolejny raz lipa...tak jak pisałam już się dawno nie nastawiam na ciaze i jakos sprawdzają się moje podejrzenia...za reszte oczywiście trzymam kciuki ...

To pewnie będziesz, bo jakoś myślę o Tobie jakbyś była :) już w tym roku jednej osobie wykrakałam
Hm ostatnio patrzyłam na jedną babkę i tak sobie myślę ,że ta też na tej dwójce została i w krótkim czasie dowiaduję ,że w ciąży jest .Jakiś czas temu patrzę na inną i coś mi podpadla bo jakaś taka brzydka i co też w ciąży .Hm kogoś widzę siebie nie czuje nic

reklama
Czyli identycznie jak ja 6tydz 3dni ,i rocznik tez ten sam :biggrin2:oj posypie się posypie :D
OOOO!!! to super, będziemy miały o czym pisać :-) dobrze się czujesz? ja ogólnie dobrze, miałam okres że przychodziłam z pracy i spałam ale już mi przeszło, plecy mnie tylko bolą ale to też bo wcześniej miałam już kłopoty z plecami...

Do góry