reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Cześć Dziewczyny :)
cieszę się, że u Was wszystko w porządku z maleństwami, że macie dobre wyniki i wybieracie już imiona dla swoich pociech;)
Ja mam dzisiaj owulację, więc zaciągne mojego do "roboty" :-D zobaczymy co z tego wyjdzie ;) No cóż trzeba wierzyć, że kiedyś się uda.
Miłego dnia dla wszystkich :)

reklama
Witajcie dziewczynki ku mojemu ogromnemu zaskoczeniu i radości MAM BIJACE SERDUSZKO :biggrin2: kiedy podawałam gin te moje wartości bety ,nie wzruszyły ja ,w sensie że myślałam że powie że to źle itd... powiedziała ze mnie zbada i zobaczymy ...no i najpierw ukazał się pęcherzyk ,powiedziała że dawno nie widziała tak równego i ładnego ahhh no i powiedziała że na pewno nie jest pusty ,jest zarodek i bijące serduszko ...no moje chciało wtedy wyskoczyć z piersi ,prawie się tam popłakałam ,ja mówię że ja się nastawiłam na badania co jest nie tak i kolejne próby ...a ona że jest poty co idealnie ,czekamy i za dwa tygodnie się widzimy ,mam brać dupfaston ,akard no i witaminy ...normalnie chciałam ją ucałować :):biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Gratulacje !!! Spokojnej ciąży :-)

hej Dziewczyny

Nie piszę często ale czytam na bieżąco , chciałam się pochwalić, że się udało !! jestem w ciąży !! 6 tydzień 3 dzień!! więc po 40 stce udaje się !! Dziś miałam usg, bijące serduszko !!
więc może w tym roku posypie się na tym forum, same ciąże będą życzę wszystkim starającym się !

Mam 41 lat. Staraliśmy się 9 lat. Za pierwszym razem udało się po 3 latach, poroniłam w 12 tyg . W sumie już przestaliśmy nawet myśleć o ciąży i bum. Udało się po kolejnych 6 latach. Obecnie 11tydz +1 dzień. Od 5 tyg jestem na duphastonie 3x1 , dodatkowo acard wieczorem. Ponieważ miałam krwotok tydzień temu to doszła luteinę dopochwowo raz dziennie i magnez . Życzę powodzenia wszystkim starającym :)

hej Dziewczyny

Nie piszę często ale czytam na bieżąco , chciałam się pochwalić, że się udało !! jestem w ciąży !! 6 tydzień 3 dzień!! więc po 40 stce udaje się !! Dziś miałam usg, bijące serduszko !!
więc może w tym roku posypie się na tym forum, same ciąże będą życzę wszystkim starającym się !
Gratulacje

Mam 41 lat. Staraliśmy się 9 lat. Za pierwszym razem udało się po 3 latach, poroniłam w 12 tyg . W sumie już przestaliśmy nawet myśleć o ciąży i bum. Udało się po kolejnych 6 latach. Obecnie 11tydz +1 dzień. Od 5 tyg jestem na duphastonie 3x1 , dodatkowo acard wieczorem. Ponieważ miałam krwotok tydzień temu to doszła luteinę dopochwowo raz dziennie i magnez . Życzę powodzenia wszystkim starającym :)
Gratulacje spokojnej ciąży

Dziś nad ranem śpię i śni mi się o zaczelo się do szpitala i miałam mieć cesarke,japikole dziewczyny z wrażenia zaraz się obudziłam.
Zaciazonym spokojnej ciąży i jak najmniej stresu

Dziś nad ranem śpię i śni mi się o zaczelo się do szpitala i miałam mieć cesarke,japikole dziewczyny z wrażenia zaraz się obudziłam.
Maja może to jakiś znak ;-) mi ciąże przepowiedziała koleżanka bo jej się śniłam 3 miesiące temu a znowu koleżanka z pracy jest w ciąży i jak pisałam kiedyś usiadłam na jej krześle może jakieś fluidy przeszly ha ha trzymam kciuki Maja !!

reklama
Maja a który to tydzień?
Pewnie pisałaś, ale odkąd jestem w ciąży mam mega zaniki pamięci.

Do góry