Mart77
Zaciekawiona BB
GratulacjeHej dziewczyny. Jestem po USG połówkowym. Anatomia płodu prawidłowa i JEDNAK CHŁOPAK :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeHej dziewczyny. Jestem po USG połówkowym. Anatomia płodu prawidłowa i JEDNAK CHŁOPAK :-)
Hej dziewczyny. Jestem po USG połówkowym. Anatomia płodu prawidłowa i JEDNAK CHŁOPAK :-)
Gratulacje, teraz to tylko się cieszyć ciążą i czekać na córeczkęHej dziewczyny. Właśnie dostałam wynik amino. Zdrowa córeczka Czuje niesamowita ulgę i wydaje mi się , że mam jakoś więcej siły. Pozdrawiam wszystkich !
DziękujęGratulacje, teraz to tylko się cieszyć ciążą i czekać na córeczkę
Gratulacje córeczkiLekarka powiedziała mi dzisiaj na wizycie, że na 90% będzie dziewczynka
mały złośliwiec znowu był odwrócony pupą i nie dało się potwierdzić na 100%.
co prawda nie ma jeszcze tej super pewności, ale muszę się przyznać , że pojechaliśmy do sklepu dziecięcego kupić coś dla naszego synka no i nie mogliśmy się powstrzymać by nie kupić kilka damskich ciuszków
Super wiadomość, gratulacjeHej dziewczyny. Jestem po USG połówkowym. Anatomia płodu prawidłowa i JEDNAK CHŁOPAK :-)
No jak ja lubię takie dobre wiadomości, gratulacjeHej dziewczyny. Właśnie dostałam wynik amino. Zdrowa córeczka Czuje niesamowita ulgę i wydaje mi się , że mam jakoś więcej siły. Pozdrawiam wszystkich !
DziękujęNo jak ja lubię takie dobre wiadomości, gratulacje