kasiunia76
Fanka BB :)
napisalam wczoraj....ale w zlym momencie
Askastar - a tak na marginesie - cały czas jeszcze pracujesz, czy już jesteś na L4 ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
napisalam wczoraj....ale w zlym momencie
Dzieki krecikMaju to chyba wchodzimy w ten wiek ze łapią nas te cholerne doly.Ja też raz jestem szczęśliwa a za chwilę jest mi źle i ciężko .
Dziewczyny tak się smutno zrobiło, że strach wyskakiwac z czymkolwiek. Jedyne co mogę powiedzieć na pocieszenie, że natura wie najlepiej i może lepiej poronić niż urodzić chore dziecko. Łatwo mi mówić, bo tego nie przeżyłam - ale też czekam na wyniki amino i może być różnie. Trzymajcie się dziewczyny !
A teraz temat z innej beczki- szukam dobrego kremu na dzień z filtrem. Po drugiej ciąży została mi pamiątka w postaci plamy na czole. Może macie jakieś ulubione, sprawdzone? Dzięki za rady i miłego dnia
Karla wyskakuj x Czym chcesz bo wtedy razniej ,gdy ktoras sie smuci ,a przeczyta co innego to tez wydaje mi sie lepiej.Dziewczyny tak się smutno zrobiło, że strach wyskakiwac z czymkolwiek. Jedyne co mogę powiedzieć na pocieszenie, że natura wie najlepiej i może lepiej poronić niż urodzić chore dziecko. Łatwo mi mówić, bo tego nie przeżyłam - ale też czekam na wyniki amino i może być różnie. Trzymajcie się dziewczyny !
A teraz temat z innej beczki- szukam dobrego kremu na dzień z filtrem. Po drugiej ciąży została mi pamiątka w postaci plamy na czole. Może macie jakieś ulubione, sprawdzone? Dzięki za rady i miłego dnia
A zapomnialam mi polecono krem ochronny Iwostin 50+ I go uzywamDziewczyny tak się smutno zrobiło, że strach wyskakiwac z czymkolwiek. Jedyne co mogę powiedzieć na pocieszenie, że natura wie najlepiej i może lepiej poronić niż urodzić chore dziecko. Łatwo mi mówić, bo tego nie przeżyłam - ale też czekam na wyniki amino i może być różnie. Trzymajcie się dziewczyny !
Jasne,ze mozesz czym wiecej tym lepiej.Tu u nas sa momenty raz wesole,raz smutne jak to w zyciu.Napisz cos I sobie jesli chceszCześć,
Czy mogę dołączyć do Waszego grona?
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom