No tak tylko niekiedy zapomiinamy o tym by doceniac to co sie maMoże to i głupio zabrzmi ,ale jak straciłam ciążę to czułam wdzięczność że nie była ona duża ,nie wiem jak można przeżyć taka stratę ,kiedy już oglądasz swoje dziecko mowisz do niego ,już jest członkiem rodziny ,a tu pyk i nie ma ,to dopiero strata ,więc trzeba doceniać to co się ma ...
reklama
Lilly40
Fanka BB :)
Dzień dobry milusie babeczki każdej z osobna życzę miłego dnia ... ja dzisiaj siedzę w domu tak sypie śniegiem ze masakra nie ruszam się z domu .....Bożenko kochana jesteś tu potrzebna jak każda z nas i super ze sie odezwałas nie powinno sie nikogo prosić żeby sie odzywał każda z nas powinna pisać i o sobie przypominać .... ściskam Was mocno [emoji8][emoji8][emoji8]
Kasiulek 77
Oj od smutków się zaczęło ,ale nic to ... Maggy jesteśmy z Tobą !
Napisala nasza poetka nic dodac nic ujacDzień dobry milusie babeczki każdej z osobna życzę miłego dnia ... ja dzisiaj siedzę w domu tak sypie śniegiem ze masakra nie ruszam się z domu .....Bożenko kochana jesteś tu potrzebna jak każda z nas i super ze sie odezwałas nie powinno sie nikogo prosić żeby sie odzywał każda z nas powinna pisać i o sobie przypominać .... ściskam Was mocno [emoji8][emoji8][emoji8]
Dolaczam sie I jaOj od smutków się zaczęło ,ale nic to ... Maggy jesteśmy z Tobą !
Lilly40
. Ale ze co? Kto? Ze niby ja??? HahahaNapisala nasza poetka nic dodac nic ujac
Kasiulek 77
Zgadza się Maja,czasem dopiero kiedy widzimy większe nieszczęścia zaczynamy się nad tym zastanawiać ,w koło to wszystkim powtarzam ,doceniaj to co masz bo i to możesz stracić ,pewnych rzeczy się nie przeskoczy ,trza przyjąć z pokorą i iść dalej ...Dziewczyny głowa do góry !!! My mamy co doceniaćNo tak tylko niekiedy zapomiinamy o tym by doceniac to co sie ma
Lilly40
Zgadza się Maja,czasem dopiero kiedy widzimy większe nieszczęścia zaczynamy się nad tym zastanawiać ,w koło to wszystkim powtarzam ,doceniaj to co masz bo i to możesz stracić ,pewnych rzeczy się nie przeskoczy ,trza przyjąć z pokorą i iść dalej ...Dziewczyny głowa do góry !!! My mamy co doceniać
Masz racje ale nie powinno być tyle zła i cierpienia na tym świecie ... obojętność i zadufanie w sobie tworzy świat takim jaki jest to my ludziska jesteśmy oschli i obojętni na czyjąś krzywdę....pisze ogólnie proszę nie brać tego do siebie [emoji1303]
Kasiulek 77
Bożenko pewnie ,że czekamy na Ciebie ,był czas że same staraczki pisały ...tak to wyglądało ..ok owu wszystkie zapracowane jak pszczółki w ulu pelne nadziei ,podwieszanie ,greye ..a teraz czas oczekiwania i cichutko było ...zaraz będą przychodzic @...hmm może nie do wszystkich czego z całego serca Wam życzę dziewczynki ...haha przypomniało mi się ,śniło mi się dziś że córeczkę miałam ,taka słodka czarnulke jak moja najmłodsza
reklama
Kasiulek 77
Zgadzam się Lilly w 100%...ale cóż można na to poradzić ...Masz racje ale nie powinno być tyle zła i cierpienia na tym świecie ... obojętność i zadufanie w sobie tworzy świat takim jaki jest to my ludziska jesteśmy oschli i obojętni na czyjąś krzywdę....pisze ogólnie proszę nie brać tego do siebie [emoji1303]
Podziel się: