Kochane moje Dziewczyny. Nie odzywam się bo zupełnie nie mam głowy i czasu. Nie czytam też za dużo ale jestem z Wami. Trzymam kciuki za staraczki i mocno wspieram Cię Maggy.
Córka mojej serdecznej przyjaciółki miała wypadek samochodowy i jest w stanie ciężkim od tygodnia w szpitalu. Dziewczyna za miesiac konczy 18 lat, piękna i mądra. Chłopak z którym jechała zginął na miejscu.Wspieram rodzicow jak mogę modlitwą, obecnością- to ich jedyne dziecko. Wiele mszy odbywa się w intencji cudu powrotu do zdrowia dla Alicji. Wierzymy że tak będzie.
W tej sytuacji ciężko znaleźć czas ale bede troche zaglądać, starajcie się dzielnie- kibicuję i czekam na wysyp dobrych wieści.
Cześć dziewczyny, chwilę mnie tu nie było, ale też się nikt o mnie nie pyta... więc chciana, niechciana niczym @ wracam, bo tyle się u was działo!
@Brumba, czytałam o tym wypadku, tak bardzo mi przykro, również się modlę za Alicję, daj znać, jak idzie walka, mam nadzieję, że zwycięsko!
@Niespodzianka 22, witaj Aniu, gratuluję ciąży, ja mam 46 lat i jestem w 13tc już, jak wyszło z ostatniego badania, życzę nudnej ciąży i pięknego pączusia
@Lilly40 jakie poddawanie się, o czym Ty mówisz? Żadna z nas nie zasługuje na to by być w ciąży, jak Ty - i to właśnie Tobie ma się udać!
@Maggy39 trzymam kciuki, skoro nie usuwają, to musi być to dobry omen, trzymaj się zdrowo, będziesz mamuśką jak my wszystkie
@annauelle życzę wszystkiego dobrego, starajcie się z mężem, fajnie że taką parkę tworzycie, próbujcie i niech wam się uda!
@Didiii zmień ta lekarkę i walcz o swoje marzenia, bądź szczęśliwa, jak mówią dziewczyny cycki do przodu i próbować!
Jeśli kogoś pominęłam, to przepraszam, wszystkie gorąco ściskam i pozdrawiam