reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Ja zawsze czuje owu,ale myslalam ze jak mnie bola jajniki to już...od czasu kiedy kupiłam testy Clearblue Digital Ovulation widze ze owu jest później niż zawsze myslalam...tyle ze te testy stosuje może od 3 cyklu...fajne sa bo same odczytują wynik i nie musze myslec czy kreska jest ok czy za blada...

My idziemy na spontan dość częsty spontan hehe ... ale mam wizytę umówiona na 9.03 wiec zobaczymy co nam powie

reklama
Annauelle cieszę się bardzo ze masz skierowania na badania .... trzymam kciuki za Ciebie i oby udało Ci się jak najszybciej zapączkowac [emoji8][emoji1307]
Lilly koleżanko co Ty za głupoty wypisujesz źrob za tydzień jeszcze test a poza tym nie możesz zrezygnować z czegoś czego pragniesz czyli bycia mama ,sama dobrze wiesz, że to nie jest tak szybko jak by się chciało ,jesteś silna kobieta musisz walczyć o swoje szczęście i nie smutaj .bo nam też jest przykro tym bardziej że Ty zawsze masz poczucie humoru i umiesz rozweselic kazda z nas.

Lilly koleżanko co Ty za głupoty wypisujesz źrob za tydzień jeszcze test a poza tym nie możesz zrezygnować z czegoś czego pragniesz czyli bycia mama ,sama dobrze wiesz, że to nie jest tak szybko jak by się chciało ,jesteś silna kobieta musisz walczyć o swoje szczęście i nie smutaj .bo nam też jest przykro tym bardziej że Ty zawsze masz poczucie humoru i umiesz rozweselic kazda z nas.

Kochana a to Ty nie wiesz jak to działa ??.... łatwiej jest radzić i pocieszać samej jest duzo ciężej to zrealizować ahhhh życie ..

Wlasnie jak se przyjdzie to niech se idzie.A po co ci spirala normalnie se zyc uzywac I nie myslec,a byc moze pieknego slonecznego dnia zajazysz ze nie dostalas.Ale wtedy by Ci kopara opadla

Wlasnie jak se przyjdzie to niech se idzie.A po co ci spirala normalnie se zyc uzywac I nie myslec,a byc moze pieknego slonecznego dnia zajazysz ze nie dostalas.Ale wtedy by Ci kopara opadla

Hahahaha dobre ... ale ja mam 44 latka w październiku wiec lepiej nie będę aż tak ryzykować bo jeszcze zapomnę się i po 50 zaskoczę [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry