reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Słonko ja to wszystko wiem [emoji19][emoji19][emoji19]... nic nie robię żadnych testów owu.... nie wiem czy nie odpuszczę całkiem i wrócę do spirali po tej @
ja mam Lilly takie same myśli o odpuszczeniu :dry:

Witajcie kobietki :)
u mnie @ powinna być we wtorek, ale już dzisiaj czuje się do d... jakbym @ miała wcześniej dostać.
Testu nie mam i na razie nie kupuję, bo coś mi się zdaje, że nic z tego nie będzie.
Maggy trzymam kciuki za Twoją fasolkę.

reklama
Kochane moje Dziewczyny. Nie odzywam się bo zupełnie nie mam głowy i czasu. Nie czytam też za dużo ale jestem z Wami. Trzymam kciuki za staraczki i mocno wspieram Cię Maggy.

Córka mojej serdecznej przyjaciółki miała wypadek samochodowy i jest w stanie ciężkim od tygodnia w szpitalu. Dziewczyna za miesiac konczy 18 lat, piękna i mądra. Chłopak z którym jechała zginął na miejscu.Wspieram rodzicow jak mogę modlitwą, obecnością- to ich jedyne dziecko. Wiele mszy odbywa się w intencji cudu powrotu do zdrowia dla Alicji. Wierzymy że tak będzie.
W tej sytuacji ciężko znaleźć czas ale bede troche zaglądać, starajcie się dzielnie- kibicuję i czekam na wysyp dobrych wieści.:-) :)

Ostatnia edycja:
ja mam Lilly takie same myśli o odpuszczeniu :dry:

Witajcie kobietki :)
u mnie @ powinna być we wtorek, ale już dzisiaj czuje się do d... jakbym @ miała wcześniej dostać.
Testu nie mam i na razie nie kupuję, bo coś mi się zdaje, że nic z tego nie będzie.
Maggy trzymam kciuki za Twoją fasolkę.
Znadziejami Ty również chcesz za parę lat żałować swojej decyzji ze się poddałas pamiętaj teraz zawsze jest szansa a potem już jej nie będziesz miała weź się w garść koleżanko i działaj dalej .

Kochane moje Dziewczyny. Nie odzywam się bo zupełnie nie mam głowy i czasu. Nie czytam też za dużo ale jestem z Wami. Trzymam kciuki za staraczki i mocno wspieram Cię Maggy.

Córka mojej serdecznej przyjaciółki miała wypadek samochodowy i jest w stanie ciężkim od tygodnia w szpitalu. Dziewczyna za miesiac konczy 18 lat, piękna i mądra. Chłopak z którym jechała zginął na miejscu.Wspieram rodzicow jak mogę modlitwą, obecnością- to ich jedyne dziecko. Wiele mszy odbywa się w intencji cudu powrotu do zdrowia dla Alicji.
bardzo mi przykro :(

Córka mojej serdecznej przyjaciółki miała wypadek samochodowy i jest w stanie ciężkim od tygodnia w szpitalu. Dziewczyna za miesiac konczy 18 lat, piękna i mądra. Chłopak z którym jechała zginął na miejscu.Wspieram rodzicow jak mogę modlitwą, obecnością- to ich jedyne dziecko. Wiele mszy odbywa się w intencji cudu powrotu do zdrowia dla Alicji.

Hej Brumba życzę powrotu do zdrowka dla Alicji to straszne [emoji19]

reklama

Córka mojej serdecznej przyjaciółki miała wypadek samochodowy i jest w stanie ciężkim od tygodnia w szpitalu. Dziewczyna za miesiac konczy 18 lat, piękna i mądra. Chłopak z którym jechała zginął na miejscu.Wspieram rodzicow jak mogę modlitwą, obecnością- to ich jedyne dziecko. Wiele mszy odbywa się w intencji cudu powrotu do zdrowia dla Alicji. Wierzymy że tak będzie.
W tej sytuacji ciężko znaleźć czas ale bede troche zaglądać, starajcie się dzielnie- kibicuję i czekam na wysyp dobrych wieści.:-) :)
BOŻE współczuję rodzinie i Tobie również patrzeć na tak ogromna tragedię pomodle się również za zdrowie dziewczyny

Do góry