znadziejami
Fanka BB :)
też teraz szukałam w necie
no ja myślę że 7000 to chyba nie jest źle może faktycznie to np. 6 tydzień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ja myślę że 7000 to chyba nie jest źle może faktycznie to np. 6 tydzień
oby tak byłoZ tego co mi mówiła lekarka tak w skrócie plemniki dość długo żyją zanim się zagnieżdżą...dlatego może to dopiero 6 tydz
Ja mysle ,ze teraz chodzi sie za wcześnie do lekarza,wiadomo internety też jesteśmy bardziej świadome czy bardziej się wkrecamy.Na forum były tak różne przypadki,że Tobie nic nie pozostaje czekac I chyba tego nie przekreslac ,skoro jednak urosla.
Ja bliźniaczek nie karmiłam ,a młodsza już tak i to ponad dwa lata i powiem Ci cudowne przeżycie ,jakby jeszcze się udało to też cyc ,ale już krócej bo życie ucieka a drinki czekają
Bardzo mi przykro :-*u mnie neistety niedobrze zarodek się nie rozwija nie ma tętna . Mam jeszcze zrobić betę a w środę do szpitala na usg i ewentualnie zabiej. Jessu nie umiem się pozbierać