reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Ej po co Wy chodzicie spac ;/ tak wczesnie !! ! bo bede na Was krzyczeć co ja mam tu sama robic co?
:angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::angry::no2::eek:

reklama
właśnie wróciłam...widać już pęcherzyk, ciałko żółte też zobaczył ale jeszcze nie widział bicia serca. Znowu za tydzień. Wychodzi wg niego że 5 tydzień, z cyklu ze 6-ty.
Ogólnie strasznie się stresowałam. Brzuch mnie dzisiaj trochę boli.
Będzie dobrze :-* Ja na początku ciąży też miałam silne bóle brzucha, jak na @. Za bardzo się nimi spinałam i pojechałam prywatnie na USG gdzie babka powiedziała, że pozamaciczna i skierowała mnie do szpitala. W szpitalu dojrzeli tylko pęcherzyk diagnoza puste jajo plodowe lub zasniad groniasty (wg ostatniej @ 6 tydzien). Masakra. Jeszcze ten moj stary mnie dobił :-( Miałam ogromne obawy ale nie zostałam w szpitalu. Tydzień później u mojego gina zobaczyłam już bijące serducho :-)

W ogóle to dzień dobry dziewczyny ;)
Wczoraj z moim zrobiliśmy sobie wieczór filmowy w domku i oglądaliśmy filmy coś do 2 nad ranem :-D
Niekiedy lubię tak posiedzieć i poleniuchować w domku ;)
Poczytałam Was co wczoraj napisałyscie i ja to z moim mamy 20letni staż i syna 18 lat. Także już jesteśmy trochę wiekowi jak to mąż mówi :-D
Jakie macie plany na sobotę?
Ja za chwilę zmykam do fryzjera zrobić się na bóstwo, bo mamy dziś gości.
Miłego dnia dziewczyny i owocnych weekendowych starań a przyszłym mamuśką dobrego samopoczucia ;)

W ogóle to dzień dobry dziewczyny ;)
Wczoraj z moim zrobiliśmy sobie wieczór filmowy w domku i oglądaliśmy filmy coś do 2 nad ranem :-D
Niekiedy lubię tak posiedzieć i poleniuchować w domku ;)
Poczytałam Was co wczoraj napisałyscie i ja to z moim mamy 20letni staż i syna 18 lat. Także już jesteśmy trochę wiekowi jak to mąż mówi :-D
Jakie macie plany na sobotę?
Ja za chwilę zmykam do fryzjera zrobić się na bóstwo, bo mamy dziś gości.
Miłego dnia dziewczyny i owocnych weekendowych starań a przyszłym mamuśką dobrego samopoczucia ;)

Dzień dobry znadziejami ... zgadzam się z Tobą ze nie zawsze chcieć to moc ale jak to mówią trzeba próbować i mieć nadzieje .... ja mam dzisiaj sobotę cała zajęta nie lubię tak bo czasem po tygodniu pracy chciałabym robi NIC .... najpierw kosmetyczka później obiad a wieczorem do szkoły z psem i dzie zleci jak z bata strzelił .... miłej soboty dla Wszystkich Pan [emoji10][emoji10][emoji10][emoji10][emoji10]

reklama
No i Kika strasznie zamilkła .... ja mam nadzieje ze nie bawi się ciagle w Greya aczkolwiek jej Pan miał urlop [emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry