reklama
Lilly40
Fanka BB :)
JUŻ mnie nie ma Lilly pa pa pa
Paaaaaaa owocnej nocki [emoji7][emoji7][emoji7]
Lilly40
Ej po co Wy chodzicie spac ;/ tak wczesnie !! ! bo bede na Was krzyczeć co ja mam tu sama robic co?
A Ty o której chodzisz spać ???.... i o której wstajesz ??.... ja ogarniam zwierzyniec i kuchnie [emoji23][emoji23]
mamcik6
Zaangażowana w BB
Będzie dobrze :-* Ja na początku ciąży też miałam silne bóle brzucha, jak na @. Za bardzo się nimi spinałam i pojechałam prywatnie na USG gdzie babka powiedziała, że pozamaciczna i skierowała mnie do szpitala. W szpitalu dojrzeli tylko pęcherzyk diagnoza puste jajo plodowe lub zasniad groniasty (wg ostatniej @ 6 tydzien). Masakra. Jeszcze ten moj stary mnie dobił :-( Miałam ogromne obawy ale nie zostałam w szpitalu. Tydzień później u mojego gina zobaczyłam już bijące serducho :-)właśnie wróciłam...widać już pęcherzyk, ciałko żółte też zobaczył ale jeszcze nie widział bicia serca. Znowu za tydzień. Wychodzi wg niego że 5 tydzień, z cyklu ze 6-ty.
Ogólnie strasznie się stresowałam. Brzuch mnie dzisiaj trochę boli.
znadziejami
ja też bym chciała ale chcieć to nie zawsze mócCudownie jest nosić pod sercem nowe życie czuć ruchy tak bym chciała to przeżyć jeszcze raz [emoji7][emoji7][emoji7]
znadziejami
Super wielkie gratulacje:-)Powiedział ze chlopak bo wszystko ladnie widać mąż troszkę przygaszony nic nie mowi ale ja widze po nim. Ja za to się cieszę mowilam że bedzie Tymek albo Alan strasznie sie cieszę.
znadziejami
W ogóle to dzień dobry dziewczyny
Wczoraj z moim zrobiliśmy sobie wieczór filmowy w domku i oglądaliśmy filmy coś do 2 nad ranem
Niekiedy lubię tak posiedzieć i poleniuchować w domku
Poczytałam Was co wczoraj napisałyscie i ja to z moim mamy 20letni staż i syna 18 lat. Także już jesteśmy trochę wiekowi jak to mąż mówi
Jakie macie plany na sobotę?
Ja za chwilę zmykam do fryzjera zrobić się na bóstwo, bo mamy dziś gości.
Miłego dnia dziewczyny i owocnych weekendowych starań a przyszłym mamuśką dobrego samopoczucia
Wczoraj z moim zrobiliśmy sobie wieczór filmowy w domku i oglądaliśmy filmy coś do 2 nad ranem
Poczytałam Was co wczoraj napisałyscie i ja to z moim mamy 20letni staż i syna 18 lat. Także już jesteśmy trochę wiekowi jak to mąż mówi
Miłego dnia dziewczyny i owocnych weekendowych starań a przyszłym mamuśką dobrego samopoczucia
Lilly40
W ogóle to dzień dobry dziewczyny
Dzień dobry znadziejami ... zgadzam się z Tobą ze nie zawsze chcieć to moc ale jak to mówią trzeba próbować i mieć nadzieje .... ja mam dzisiaj sobotę cała zajęta nie lubię tak bo czasem po tygodniu pracy chciałabym robi NIC .... najpierw kosmetyczka później obiad a wieczorem do szkoły z psem i dzie zleci jak z bata strzelił .... miłej soboty dla Wszystkich Pan [emoji10][emoji10][emoji10][emoji10][emoji10]
znadziejami
reklama
Podziel się: