Maggy jak u Ciebie? Byłaś już na wizycie dziś?ja dziękuję dobrze, przynajmniej fizycznie.. Psychicznie trochę gorzej bo muszę do piątku wytrwać do wizyty i się denerwuje
Czekam na super wieści
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Maggy jak u Ciebie? Byłaś już na wizycie dziś?ja dziękuję dobrze, przynajmniej fizycznie.. Psychicznie trochę gorzej bo muszę do piątku wytrwać do wizyty i się denerwuje
Bynajmniej się do mnie odzywa i mnie tyka I w kinie byliśmy ;-) ale o ciążę nie pyta w ogóle :-(
Dziewczyny chcialam Wam bardzo podziekowac za wsparcie. Badanie przebiegło bardzo sprawnie najpierw krew a potem usg. Dzidzia jak to lekarz powiedzial rozwija się świetnie. Ma wszystko co powinna mieć. A na koniec dodał ciąża zdrowa dziecko rozwija sie prawidlowo. Wyniki z krwi we wtorek mam nadzieje że bedzie dobrze bo jak usg super.
super wiadomości już doktor widział, że to chłopak ? szybko
Moje prenatalne pierwsze tez juz widzial dziewczynke i jest dziewczynka
A staraczki moje kochane ,który DC macie ?
Powiedział ze chlopak bo wszystko ladnie widać mąż troszkę przygaszony nic nie mowi ale ja widze po nim. Ja za to się cieszę mowilam że bedzie Tymek albo Alan strasznie sie cieszę.
Usg było po brzuszku.Super. najważniejsze, że maluch zdrowy , i jesteś zadowolona . I już możecie do niego mówić po imieniu
ps. a jak w końcu wyglądało USG - wewnątrz czy po brzuszku ?
Mogłam się fochnąć i ja, ale to nie leży w mojej naturze ;-) a z koleżanką też pójdę do kina :-)Boshe ja to Bym z taką osoba nawet do Wc nie poszła hehehe
do kina Poszlabym z koleżanką która mnie wspiera