reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Dziękuję Lilly40, Maja75 i znadziejami :-) Od wczoraj chodzę mocno przybita i z koszmarnym bólem głowy. Nie obyło się bez paracetamolu. Teraz już lepiej, ale emocje we mnie pozostały. Ja bardzo się cieszę z kolejnego cudu :-)

Może daj poczytać mężowi jak my staraczki po 43 i więcej pragniemy tego co Was spotkało ... jak my przeżywamy kasy miesiąc gdy @ powraca jak bumerang nieproszona ... może jak poczyta to zrozumie jakie ma szczęście być znów tatusiem ...

reklama
Tak termin mam na 25 sierpnia a urodziny obchodze 11 chcialabym wtedy urodzić ale chyba to nie realne. Moje pierwsze dziecko urodziłam w urodziny męża i nawet o tej samej godzinie co on się urodził. Wiec pasowało by tak zakończyć:laugh2::p
Ja mam na 7 sierpnia. Pierwsze dziecko urodziłam w urodziny moje i męża (tylko było to o miesiąc za wcześnie).

Maggy jak się czujesz ????

a u mnie tak średnio byłam u lekarza ale nic nie było widać...jest podejrzenie o ciąże pozamaciczną bo jakiś punkt zobaczył na szyjce. A w samej macicy nic. Kazał zrobić jeszcze bete i sprawdzać. poniżej 1000 bety mówił że i tak nic nie widać. Zrobiłam i mam 580. Muszę obserować jak przyrasta i jeszcze raz do niego w pod koniec iść.

a u mnie tak średnio byłam u lekarza ale nic nie było widać...jest podejrzenie o ciąże pozamaciczną bo jakiś punkt zobaczył na szyjce. A w samej macicy nic. Kazał zrobić jeszcze bete i sprawdzać. poniżej 1000 bety mówił że i tak nic nie widać. Zrobiłam i mam 580. Muszę obserować jak przyrasta i jeszcze raz do niego w pod koniec iść.
@Maggy39 mam nadzieję że to nie to co podejrzewa lekarz i że beta będzie ładnie rosnąć. Trzymaj się dzielnie i myśl pozytywnie ;)

Ohhhhh nieeee..... trzymam kciuki Maggy z całych sił żeby beta przyrastala jak oszalała [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Może daj poczytać mężowi jak my staraczki po 43 i więcej pragniemy tego co Was spotkało ... jak my przeżywamy kasy miesiąc gdy @ powraca jak bumerang nieproszona ... może jak poczyta to zrozumie jakie ma szczęście być znów tatusiem ...
Na tyle znam mojego męża, że wiem że na niego to nie podziała.
Ja miałam tak w jednej z ciąż. Zdecydowanie za wczesnie poszłam i niepotrzebnie się nerwów najadłam. Dwa tygodnie później było już widać. Trzymam kciuki żeby u Ciebie też tak było.

reklama

Maggy trzymam kciuki, że wszystko jest ok. jestem pełna nadziei , że beta będzie przyrastać - u mnie też nie było nic widać jeszcze w 7 tyg - a w ósmym lekarz znalazł maleństwo dopiero po długim poszukiwaniu..

Do góry