reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
Ja teraz biore Inofolic,cyclodynon,magnez+b6 i cynk
Moj maz - selen i cynk..innych niestety lekarz nie zalecił bo ma bardzo dobre wyniki krwi ,poza tym w zeszlym roku sama mu dawałam fertilman i stawy zaczely mu dokuczac...po konsultacji z lekarzem okazalo sie ze ma nadmiar witamin...

Masz racje .... słabe wiec bądź tu mądry i traf w ten dzień w ten moment .... jak miałam 19 lat i wpadłam z moim ex mężusiem to nawet się nie zastanawiałam jak co i kiedy ... później znów wpadka i drugi syn .... wtedy pomyślałam k...a Mac jak króliki rach ciach i już .... a teraz popatrzcie co to się robi z człowiekiem ... ehhhhh życie [emoji19]
dokładnie a teraz marzymy o "wpadce" 8-)

Ja teraz biore Inofolic,cyclodynon,magnez+b6 i cynk
Moj maz - selen i cynk..innych niestety lekarz nie zalecił bo ma bardzo dobre wyniki krwi ,poza tym w zeszlym roku sama mu dawałam fertilman i stawy zaczely mu dokuczac...po konsultacji z lekarzem okazalo sie ze ma nadmiar witamin...
Inofolic to z tej samej grupy co ja mam ten Miovarian, poczytam o cynku jeszcze ;)

Hej Drogie Kobietki nie odzywałam się bo nie mam zbyt wiele czasu Ale często czytam co u was i chciałam pogratulować dziewczynom które są w ciąży i życzyć tym które się starają aby w żadnym wypadku się nie poddawaly bo póki miesiaczkujemy jesteśmy płodne życzę naprawdę dużo optymizmu Moj partner tez chcialby jeszcze jedno ale sama juz nie wiem mam dwoje malych w głębi serca gdzieś tam na dnie chciałabym zawsze chciałam dużą rodzinę ale nie mam ku temu warunków.P.s okres dostałam po 46 dniach dziewczyny szok .Pozdrawiam ciepło

Hej dziewczynki ... co tu taka cisza ???... nie możecie się poruszać po wczorajszej wyżerce???.. było tłusto ??[emoji6]

reklama
Do góry