znadziejami
Fanka BB :)
@annauelle można wiedzieć co zażywasz?Hm...i badz tu mądry...swoja droga mam teraz kuracje na 3 miesiace bo zmienil mi specyfiki...zobaczymy co z tego bedzie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@annauelle można wiedzieć co zażywasz?Hm...i badz tu mądry...swoja droga mam teraz kuracje na 3 miesiace bo zmienil mi specyfiki...zobaczymy co z tego bedzie...
ja mojemu też witaminy serwuje a co ja mam tylko się dożywiaćNo właśnie wszystko w naszych rękach ... witaminy suplement diety srety.... a facet co??? Kawy się napije cola popije i niby żołnierze gotowi bardziej .... ale mi to sprawiedliwość hahah
dokładnie a teraz marzymy o "wpadce"Masz racje .... słabe wiec bądź tu mądry i traf w ten dzień w ten moment .... jak miałam 19 lat i wpadłam z moim ex mężusiem to nawet się nie zastanawiałam jak co i kiedy ... później znów wpadka i drugi syn .... wtedy pomyślałam k...a Mac jak króliki rach ciach i już .... a teraz popatrzcie co to się robi z człowiekiem ... ehhhhh życie [emoji19]
Inofolic to z tej samej grupy co ja mam ten Miovarian, poczytam o cynku jeszczeJa teraz biore Inofolic,cyclodynon,magnez+b6 i cynk
Moj maz - selen i cynk..innych niestety lekarz nie zalecił bo ma bardzo dobre wyniki krwi ,poza tym w zeszlym roku sama mu dawałam fertilman i stawy zaczely mu dokuczac...po konsultacji z lekarzem okazalo sie ze ma nadmiar witamin...
Niestety nie zjadłam ani jednego pączka, jak mam @ odrzuca mnie od słodkiegoHej dziewczynki ... co tu taka cisza ???... nie możecie się poruszać po wczorajszej wyżerce???.. było tłusto ??[emoji6]