reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Ah co do specyfików to kobietki zawsze mam @ 5 dni...ostatnio po suplementach miałam @ ponad 8 dni i to taka ze szok...i sama sie zastanawiam czy te specyfiki sa aby dobre,bo i moje samopoczucie po nich niebardzo...a sama ich nie biore tylko z polecenia gina.

reklama
dziewczyny ta owulacja jest szyta grubymi nicmi, pisze tak bo przeciez lekarze sami nie wiedza jak to dziala ,skoro mowi sie ze zdrowe mlode pary maja rok zeby zajsc w ciaze to wydaje sie ze choc kazda z nas inna , inaczej pracuje cialo jedna tylko dotknie gaci i juz w ciazy ,druga troche musi sie postarac, chodzi o to ze nie kazda ma owulacje co miesiac i niestety pomimo symptomow do niczego czasem nie dochodzi. dlatego trzeba niestety probowac caly czas bo nigdy nie wiadomo kiedy jest ten dzien .

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

dziewczyny ta owulacja jest szyta grubymi nicmi, pisze tak bo przeciez lekarze sami nie wiedza jak to dziala ,skoro mowi sie ze zdrowe mlode pary maja rok zeby zajsc w ciaze to wydaje sie ze choc kazda z nas inna , inaczej pracuje cialo jedna tylko dotknie gaci i juz w ciazy ,druga troche musi sie postarac, chodzi o to ze nie kazda ma owulacje co miesiac i niestety pomimo symptomow do niczego czasem nie dochodzi. dlatego trzeba niestety probowac caly czas bo nigdy nie wiadomo kiedy jest ten dzien .

Rany boskie .... facet nie da rady z produkcją żołnierzyków [emoji23][emoji6]

annauelle , witaminy czy tez suplementy maja jeden haczyk, nie lubie polecac niczego takiego na dluzsza mete bo tak wlasciwie sa one szkodliwe , wszystkie wspomagacze ktore sa zawarte w tych tabletkach to powoduja. jest tez druga strona medalu mowiaca o oczyszczaniu sie organizmu i kryzysie czyli zlemu samopoczuciu, problem w tym ze ciezko stwierdzic co to jest.

Jeden lekarz w tv powiedział ze nie częstość a jakość i ilość ... im częściej tym słabsze [emoji848]

Jeden lekarz w tv powiedział ze nie częstość a jakość i ilość ... im częściej tym słabsze [emoji848]
no z tym to mozna polemizowac bo co lekarz to inna rada kazdy ma swoja teorie. zolniezyki sa slabe predzej od naszych warunkow stresowych i zywieniowych.

no z tym to mozna polemizowac bo co lekarz to inna rada kazdy ma swoja teorie. zolniezyki sa slabe predzej od naszych warunkow stresowych i zywieniowych.

Masz racje .... słabe wiec bądź tu mądry i traf w ten dzień w ten moment .... jak miałam 19 lat i wpadłam z moim ex mężusiem to nawet się nie zastanawiałam jak co i kiedy ... później znów wpadka i drugi syn .... wtedy pomyślałam k...a Mac jak króliki rach ciach i już .... a teraz popatrzcie co to się robi z człowiekiem ... ehhhhh życie [emoji19]

Jak to mowia...nie znasz dnia ani godziny :) u mnie najpierw gin stwierdzil ze mam blokade,ale bylismy na wakacjach i naprawde ciezko bylo ale odpuscilismy mysli i wogole...i dalej nic.

reklama
No właśnie wszystko w naszych rękach ... witaminy suplement diety srety.... a facet co??? Kawy się napije cola popije i niby żołnierze gotowi bardziej .... ale mi to sprawiedliwość hahah

Do góry