reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
To tak jak ja ja w sierpniu kończę 43 i też ma troje córka 21 i dwóch synów dwa i cztery lata .Ja się nie staram ślę nie zabezpieczamy się mój partner wiem że chciałby jeszcze córeczkę bo córka z pierwszego związku ale mam małe mieszkanie W tamtym roku w styczniu poronilam tez nie planowane ale gdy szłam za zabieg to płakałam bo dziecię to skarb ...I wydaje mi się że coś zaczyna mi się już dziać z @ bo skoro nie mam dwa tygodnie ?

Co wy dziewczyny tak cicho ? Mam pytanie może któraś z Was tak miala jak ja? nie mam dwa tygodnie @testy ciążowe negatywne

No kochana ja Ci nie pomogę ... nie miałam ale moja koleżanka ma tak samo jak Ty ... okresu i drugiej kreski brak ...i jest młodsza od nas trzydzieści pare ma [emoji6]

reklama
Lilly a Ty chyba troszkę zły dzień masz? takie mam wrazenie skoro napisałaś o zaprzestaniu staram o dzidziusia co się stało?

No tak troszkę kiepski był ... byłam dzisiaj na pogrzebie ... dobrej znajomej 24 letnia córka zmarła .... i wogole jakiś taki ze bez siekiery nie podchodź .... ale już jest lepiej kochana co nie znaczy ze do marca mam czas Hahahah... ZOBACZYMY

Do góry