reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

dziewczyny tyle sie tu dzieje a mi cos aplikacja szwankuje i nic nie powiadamia a jak wchodzilam na forum to nie wyswietlalo nic dopiero dzis sie dokopalam i nadgonilam temat.
to tak szybciutko przywitam sie z krecikiem i zycze aby poszlo po mysli ,niech tam kazdemu sie spelniàja te marzenia [emoji8].

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak, nigdy mi się nawet dzień nie przesunął. Okres jak w zegarku. Dlatego mnie to niepokoi. Ale może to '' starość '' po prostu...

Ehhhhh co za bzdury hehe..... trzymam kciuki oby to nie na @ i nie starość [emoji23][emoji23][emoji23][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Cześć dziewczyny,

Mnie nie było cały weekend, bo z partnerem pojechaliśmy do mojej córki, by pomóc jej w opiece nad dziećmi, żeby mogła się wyrwać z mężem na chwilę sam na sam... powiem szczerze, że bycie babcią ma swoje zalety, ale dzieci są ruchliwe... a pod sercem przecież noszę kolejne i nie wiem czy dam radę sobie... ale mój partner tak uroczo wygląda z dziećmi i się nie może doczekać aż wydam na świat jego... i jeszcze mi obiecał że na jednym nie poprzestaniemy! Ciekawe, na razie trzeba to jedno szczęśliwie donosić... pozdrawiam Was dziewczyny, życzę byście wszystkie miały fasolki, nie do opisania jest to uczucie...

reklama
Cześć dziewczyny,

Mnie nie było cały weekend, bo z partnerem pojechaliśmy do mojej córki, by pomóc jej w opiece nad dziećmi, żeby mogła się wyrwać z mężem na chwilę sam na sam... powiem szczerze, że bycie babcią ma swoje zalety, ale dzieci są ruchliwe... a pod sercem przecież noszę kolejne i nie wiem czy dam radę sobie... ale mój partner tak uroczo wygląda z dziećmi i się nie może doczekać aż wydam na świat jego... i jeszcze mi obiecał że na jednym nie poprzestaniemy! Ciekawe, na razie trzeba to jedno szczęśliwie donosić... pozdrawiam Was dziewczyny, życzę byście wszystkie miały fasolki, nie do opisania jest to uczucie...

Cześć Bożenko ... ależ masz fajnie tylko pozazdrościć [emoji6].... z wprawy nie wyjdziesz ... a jak się czujesz ??? Który to już tydzień ??

Do góry