Ja na slasku jestem czesto z dzieckiem w klinice jestem z malopolski leczą u was mojego synkaTak? Ja na slask
reklama
Ja też ra zej wiecej czytam niż piszęoj tak czytających zawsze jest wiecej [emoji23]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Albo nie jest zainteresowana albo poprostu nie chce inaczej na forum inaczej w realu moze jestem glupia albo dziwna tez nie wiem czy mialabym odwagę. Nie ukrywam ze piszac z Wami jest super. Jestem osobą ktora pisze i mowi to co mysli.Pewnie nie tylko Ty jesteś z pl ... może reszta dziewcząt nie jest zainteresowana ....ps. Jaki to problem zapraszamy chętnych za granice pl tu tez możemy się spotkać [emoji16][emoji6]
Czesto wyjezdzam do mamy bo mieszka w USAZasmucona marzenia są po to by je spełniać .... czemu Boston a Irlandia nie???.... żaden problem można wychaczyc tanio bilety .... ostatnio z pl wracałam za 29.90 zł bilety były z Gdańska
Lilly40
Fanka BB :)
Albo nie jest zainteresowana albo poprostu nie chce inaczej na forum inaczej w realu moze jestem glupia albo dziwna tez nie wiem czy mialabym odwagę. Nie ukrywam ze piszac z Wami jest super. Jestem osobą ktora pisze i mowi to co mysli.
Odwagę ???.... to żeby się spotkać to trzeba mieć odwagę ???..... zrozumiałabym gdybys musiała spotkać się z jakąś super modelką o 20 lat młodsza ... nie ubliżając nikomu ... ale z nami ???... zwykłymi babkami .... ale Ok nie nalegam ... nikogo do niczego nie zmuszam to była tylko luźna propozycja .... ps ludzie którzy mówią i piszą to co myślą są warci wszystkiego ... szczerość to rzadkość niestety
Lilly40
oj tak czytających zawsze jest wiecej [emoji23]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
No niestety masz racje
Odwagę ???.... to żeby się spotkać to trzeba mieć odwagę ???..... zrozumiałabym gdybys musiała spotkać się z jakąś super modelką o 20 lat młodsza ... nie ubliżając nikomu ... ale z nami ???... zwykłymi babkami .... ale Ok nie nalegam ... nikogo do niczego nie zmuszam to była tylko luźna propozycja .... ps ludzie którzy mówią i piszą to co myślą są warci wszystkiego ... szczerość to rzadkość niestety
A ja tam się mogę spotkać nawet z 20 letnią modelką,chociaż z taką nie miałabym pewnie o czym gadać ....zresztą kobiety 40 letnie są ...
Załączniki
Lilly40
A ja tam się mogę spotkać nawet z 20 letnią modelką,chociaż z taką nie miałabym pewnie o czym gadać ....zresztą kobiety 40 letnie są ...
Zgadzam się w 100%
reklama
Słuchajcie z innej beczki .Robiłam wczoraj tort dla syna mojej przyjaciółki.Język miałam do samych kolan .Myślałam ,że nie doczeka dnia dzisiejszego Jezu jaka ja się zrobiłam łakoma na słodkie ,jak tak dalej pójdzie to dupsko będę miała większe niż mój garaż
Podziel się: