Lilly40
Fanka BB :)
Lilly40 no to trzymamy kciuki żeby ten wyostrzony węch nie był efektem popuszczenia blokady spiralnej
a raczej kiełkującej fasolki
No to trzymajmy z całych sił [emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lilly40 no to trzymamy kciuki żeby ten wyostrzony węch nie był efektem popuszczenia blokady spiralnej
a raczej kiełkującej fasolki
Powiem wam ,że też jakoś w to nie wierze .Chłopca ma się rozumieć...ale nie wierze w te upodobania kulinarne przypisane konkretnej płci.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tam trzymam i nie puszczam ,jeszcze podmucham na szczęścieNo to trzymajmy z całych sił [emoji8]
A kto ciężarówce zabroni hahahahahahaha dziecko chce ,dziecko ma
No nie wiem. Znacznie wyostrzyl mi się węch w ciazy i dodam, że nie miałam usuwanej spirali[emoji6]Niby nie ma to nic wspólnego .... nawet lekarze tak twierdzą
Tak jest...ktoś mnie terroryzuje w takim razie[emoji6]A kto ciężarówce zabroni hahahahahahaha dziecko chce ,dziecko ma
No nie wiem. Znacznie wyostrzyl mi się węch w ciazy i dodam, że nie miałam usuwanej spirali[emoji6]
Mi w sumie ze spiralą się wyostrzył strasznie węch ,nawet męża który pali wyganiałam z balkonu na dwór ,bo czułam jakby palił mi pod nosemNo nie wiem. Znacznie wyostrzył mi się węch w ciazy i dodam, że nie miałam usuwanej spirali
Chrząszczyk 1 powoli cię przyszykowuje do buntu 2 latka ,Przeklętego słowa „nie” itd mama musi wiedzieć ,że nie będzie łatwoTak jest...ktoś mnie terroryzuje w takim razie[emoji6]