reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
Pewnie nie tylko Ty jesteś z pl ... może reszta dziewcząt nie jest zainteresowana ....ps. Jaki to problem zapraszamy chętnych za granice pl tu tez możemy się spotkać [emoji16][emoji6]
Albo nie jest zainteresowana albo poprostu nie chce inaczej na forum inaczej w realu moze jestem glupia albo dziwna tez nie wiem czy mialabym odwagę. Nie ukrywam ze piszac z Wami jest super. Jestem osobą ktora pisze i mowi to co mysli.

Albo nie jest zainteresowana albo poprostu nie chce inaczej na forum inaczej w realu moze jestem glupia albo dziwna tez nie wiem czy mialabym odwagę. Nie ukrywam ze piszac z Wami jest super. Jestem osobą ktora pisze i mowi to co mysli.

Odwagę ???.... to żeby się spotkać to trzeba mieć odwagę ???..... zrozumiałabym gdybys musiała spotkać się z jakąś super modelką o 20 lat młodsza ... nie ubliżając nikomu ... ale z nami ???... zwykłymi babkami .... ale Ok nie nalegam ... nikogo do niczego nie zmuszam to była tylko luźna propozycja .... ps ludzie którzy mówią i piszą to co myślą są warci wszystkiego ... szczerość to rzadkość niestety

Odwagę ???.... to żeby się spotkać to trzeba mieć odwagę ???..... zrozumiałabym gdybys musiała spotkać się z jakąś super modelką o 20 lat młodsza ... nie ubliżając nikomu ... ale z nami ???... zwykłymi babkami .... ale Ok nie nalegam ... nikogo do niczego nie zmuszam to była tylko luźna propozycja .... ps ludzie którzy mówią i piszą to co myślą są warci wszystkiego ... szczerość to rzadkość niestety

A ja tam się mogę spotkać nawet z 20 letnią modelką:biggrin2:,chociaż z taką nie miałabym pewnie o czym gadać :D:realmad:....zresztą kobiety 40 letnie są ...

Załączniki

• koszulka-damska-kobieta-po-40-tce-pierwsza-klasa.jpg
    koszulka-damska-kobieta-po-40-tce-pierwsza-klasa.jpg
    89 KB · Wyświetleń: 64
reklama
Słuchajcie z innej beczki :D .Robiłam wczoraj tort dla syna mojej przyjaciółki.Język miałam do samych kolan .Myślałam ,że nie doczeka dnia dzisiejszego :biggrin2: Jezu jaka ja się zrobiłam łakoma na słodkie ,jak tak dalej pójdzie to dupsko będę miała większe niż mój garaż :-D

Do góry