reklama
no taaaa, arytmia to może być ciężko
ale będziemy trzymać kciuki za Ciebie
kiedy planujesz pierwszą wizytę u lekarza?
ewkamm dziękuje ślicznie .W piątek mam wizytkę i konsultacje u kardiologa ,a 8 w poniedziałek ginekolog
Witaj Kika W tym roku kończę 42 lata i jestem w 32 tygodniu ciąży
Mam nadzieję, że Twoja arytmia nie spowoduje żadnych problemów z ciążą czy pogorszenia stanu Twojego zdrowia, pytałaś może lekarza jakie mogą być konsekwencje dla Ciebie? W każdym razie trzymam mocno kciuki żeby wszystko było dobrze i myślę, że nie powinnaś martwić się na zapas... Dużo zdrówka dla Ciebie i maleństwa
Anika076 dziękuje ,dla Ciebie i Twojego maleństwa też wszystkiego co najlepsze.W piątek mam wizytę u kardiologa ,mam nadzieje ,ze wszystko będzie dobrze..
Hej dziewczyny .... tak się zastanawiam .... i zastanawiam .... i nie będę się zastanawiać tylko zapytam .... skąd pochodzicie ???? Gdzie obecnie mieszkacie ??? .... macie ochotę wyrwać się z domu i spotkać się w realu ???.... takie nasze babskie po 40 BabyBoom..... co Wy Na to ????
Cześć dziewczynki Ja jestem z Niemiec ,dokładnie z południowo -zachodnich stron .Jestem typem podróżnika ,więc z miłą chęcią się z wami spotkam czy to w Polsce czy w Irlandii itd ..Miło by było realnie poznać takie waleczne i pełne optymizmu kobiety ,dążące do wymarzonego celu
Lilly40
Fanka BB :)
żartujecie sobie, tylko ja siedzę w Polsce? a reszta rozbija się gdzieś po świecie
jestem z północno-wschodniej części, gdzieś na styku mazur i podlasia
Pewnie nie tylko Ty jesteś z pl ... może reszta dziewcząt nie jest zainteresowana ....ps. Jaki to problem zapraszamy chętnych za granice pl tu tez możemy się spotkać [emoji16][emoji6]
Lilly40
Ja jestem z Polski o Irlandi mogę pomarzyć. Londyn tez nie bardzo to już prędzej Boston jakby coś.
Zasmucona marzenia są po to by je spełniać .... czemu Boston a Irlandia nie???.... żaden problem można wychaczyc tanio bilety .... ostatnio z pl wracałam za 29.90 zł bilety były z Gdańska
żartujecie sobie, tylko ja siedzę w Polsce? a reszta rozbija się gdzieś po świecie
Ja też mieszkam w Polsce, w Zachodniopomorskim Irlandia, Niemcy ... widzę, że w różnych stronach świata mieszkamy
annauelle
Ja mieszkam w Uk a dokładnie w Walii...
Obecnie jestem w Pl i zrobiłam badania ...okazuje sie ze z lh i fsh mam problem...jutro kolejna wizyta u gina...modle sie zeby dalo rade wyregulowac te hormony...inaczej wielka lipa z potomstwa
Obecnie jestem w Pl i zrobiłam badania ...okazuje sie ze z lh i fsh mam problem...jutro kolejna wizyta u gina...modle sie zeby dalo rade wyregulowac te hormony...inaczej wielka lipa z potomstwa
reklama
Chrząszczyk 1
Nie tylko Ty, ja pochodze z lubuskiego.żartujecie sobie, tylko ja siedzę w Polsce? a reszta rozbija się gdzieś po świecie
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: