reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

sorki że nie poodpisuję, ale chciałam tylko zameldować że czekam w szpitalu na ktg
na wczorajszym badaniu wyszło, że młody waży już prawie 4kg [emoji33]
gin kazał rodzić natychmiast [emoji6]
zobaczymy co wymyślą po ktg, trzymajcie kciuki [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
sorki że nie poodpisuję, ale chciałam tylko zameldować że czekam w szpitalu na ktg
na wczorajszym badaniu wyszło, że młody waży już prawie 4kg [emoji33]
gin kazał rodzić natychmiast [emoji6]
zobaczymy co wymyślą po ktg, trzymajcie kciuki [emoji4]

[emoji122][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]kawał dzidziusia. Jaka plec?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

dzięki dziewczyny [emoji4]
zakwalifikowali mnie do cc, dzisiaj podali sterydy na płuca, jutro mam się zgłosić na drugą dawkę, w czwartek cc [emoji106]

Chrząszczyk ano kawał chłopa [emoji6] wczoraj mieliśmy 37+6 a na usg wyszło, że młody waży ponad 3900... lekarz zaczął mnie straszyć 5kg dzieckiem w tp [emoji6]

zakwalifikowali mnie do cc, dzisiaj podali sterydy na płuca, jutro mam się zgłosić na drugą dawkę, w czwartek cc [emoji106]

Chrząszczyk ano kawał chłopa [emoji6] wczoraj mieliśmy 37+6 a na usg wyszło, że młody waży ponad 3900... lekarz zaczął mnie straszyć 5kg dzieckiem w tp [emoji6]

Zazdroszcze ustalinej cesarki i to juz tak niedlugo :) dziwie sie troche, ze w takim tygodniu podaja jeszcze sterydy.
Powodzenia :)))

Zazdroszcze ustalinej cesarki i to juz tak niedlugo :) dziwie sie troche, ze w takim tygodniu podaja jeszcze sterydy.
Powodzenia :)))

dzięki [emoji4]
ja też się zdziwiłam jak zaordynowali zastrzyk, dziś mam skończone 38 tygodni więc teoretycznie ciąża donoszona...
no nic, jestem już spokojniejsza chociaż stresik jakiś jest... [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluje dorodnego synka i trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiazanie[emoji4]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
dzięki dziewczyny za kciuki [emoji4] jestem przed ktg, po badaniu zobaczymy co dalej i o której cc, ale obstawiam że wcześniej niż 14-15sta mnie nie ciachną
spróbuję się odezwać na spokojnie [emoji4]

Do góry