reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

dzięki dziewczyny [emoji4]
młody jest już na świecie, urodził się wczoraj o 18:00 przez cc
jednak okazało się, że nie jest taki duży jak wychodziło z pomiarów [emoji4]waży 3580 i ma 55cm., 10 punktów Apgar
brzuszek, który miał być wyjątkowo duży okazał się być zupełnie zwyczajnych rozmiarów [emoji6]
młody przespał calutką noc i dzisiaj większość dnia [emoji4]
ja czuję się naprawdę dobrze, śmigam już od rana i nie potrzebuję przeciwbólowych nawet [emoji4]
a to mały ssak:
1504889292-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluje!!!!Niech rośnie i rozwija się ten cudny chłopczyk. Jaka śliczna buzka[emoji4] Jakie będzie nosił imię?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
dzięki kochane [emoji4]
u nas z jednej strony dobrze bo młody spokojny (jak na razie) i ładnie ssie, laktacja się rozkręca i wygląda na to że będzie ok
z drugiej - zostajemy dłużej w szpitalu bo mam podwyższone crp i zaordynowali antybiotyk [emoji849] pewnie jutro nie uda nam się jeszcze stąd wydostać... jest szansa że we wtorek może...
smuteczek [emoji20]

edit: Chrząszczyk nadal zastanawiamy się nad imieniem, koncepcja jest codziennie inna [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

dzięki kochane [emoji4]
u nas z jednej strony dobrze bo młody spokojny (jak na razie) i ładnie ssie, laktacja się rozkręca i wygląda na to że będzie ok
z drugiej - zostajemy dłużej w szpitalu bo mam podwyższone crp i zaordynowali antybiotyk [emoji849] pewnie jutro nie uda nam się jeszcze stąd wydostać... jest szansa że we wtorek może...
smuteczek [emoji20]

edit: Chrząszczyk nadal zastanawiamy się nad imieniem, koncepcja jest codziennie inna [emoji23]

A przyczyne crp znaja?
Fajnie, ze nie masz problemu z karmieniem po cc :)

update po dzisiejszym obchodzie: wychodzimy!!!! [emoji16][emoji16][emoji16]
czekamy jeszcze na wypis, ale mi już w sumie wszystko jedno jaka godzina, byle stąd uciec [emoji6]
wzięłam dwie dawki antybiotyku, a dzisiaj jeszcze dwóch lekarzy przyszło oglądać brzuch i stwierdzili że wszystko ok, także ten... trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze [emoji4]
nie mogę się doczekać żeby na spokojnie móc nacieszyć się moją słodzizną [emoji6]

mamciachlopcow co do karmienia to wszystko zgodnie z planem, dzisiaj mam już wrażenie że moje piersi powiększyły się pięciokrotnie [emoji23]

A ja dzis po wizycie. Ostatni dzien 31 tygodnia. Chlopcy maja 1600 i 1700, jeden glowka w dol drugi do gory, co na razie rowna sie casarka uff. Lekarz chce czekac do skonczonego 37 tyg, bede wygladac jak slon :) jak doczekam, bo moja szyjka ma 2,4, ale ponoc to ok przy blizniakach.
Pozdrawiam wszystkich i odliczam dni :)

reklama
@mamciachlopcow świetne wiadomości! trzymam kciuki żeby się wszystko potoczyło na spokojnie [emoji4]

a mi spełniły się najgorsze koszmary: od przedwczoraj mam nawał pokarmu... nie wiem czy to przeżyję, masakra [emoji849]

Do góry