reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

dzięki dziewczyny [emoji4]
młody jest już na świecie, urodził się wczoraj o 18:00 przez cc
jednak okazało się, że nie jest taki duży jak wychodziło z pomiarów [emoji4]waży 3580 i ma 55cm., 10 punktów Apgar
brzuszek, który miał być wyjątkowo duży okazał się być zupełnie zwyczajnych rozmiarów [emoji6]
młody przespał calutką noc i dzisiaj większość dnia [emoji4]
ja czuję się naprawdę dobrze, śmigam już od rana i nie potrzebuję przeciwbólowych nawet [emoji4]
a to mały ssak:
1504889292-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluje!!!!Niech rośnie i rozwija się ten cudny chłopczyk. Jaka śliczna buzka[emoji4] Jakie będzie nosił imię?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
dzięki kochane [emoji4]
u nas z jednej strony dobrze bo młody spokojny (jak na razie) i ładnie ssie, laktacja się rozkręca i wygląda na to że będzie ok
z drugiej - zostajemy dłużej w szpitalu bo mam podwyższone crp i zaordynowali antybiotyk [emoji849] pewnie jutro nie uda nam się jeszcze stąd wydostać... jest szansa że we wtorek może...
smuteczek [emoji20]

edit: Chrząszczyk nadal zastanawiamy się nad imieniem, koncepcja jest codziennie inna [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

dzięki kochane [emoji4]
u nas z jednej strony dobrze bo młody spokojny (jak na razie) i ładnie ssie, laktacja się rozkręca i wygląda na to że będzie ok
z drugiej - zostajemy dłużej w szpitalu bo mam podwyższone crp i zaordynowali antybiotyk [emoji849] pewnie jutro nie uda nam się jeszcze stąd wydostać... jest szansa że we wtorek może...
smuteczek [emoji20]

edit: Chrząszczyk nadal zastanawiamy się nad imieniem, koncepcja jest codziennie inna [emoji23]

A przyczyne crp znaja?
Fajnie, ze nie masz problemu z karmieniem po cc :)

update po dzisiejszym obchodzie: wychodzimy!!!! [emoji16][emoji16][emoji16]
czekamy jeszcze na wypis, ale mi już w sumie wszystko jedno jaka godzina, byle stąd uciec [emoji6]
wzięłam dwie dawki antybiotyku, a dzisiaj jeszcze dwóch lekarzy przyszło oglądać brzuch i stwierdzili że wszystko ok, także ten... trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze [emoji4]
nie mogę się doczekać żeby na spokojnie móc nacieszyć się moją słodzizną [emoji6]

mamciachlopcow co do karmienia to wszystko zgodnie z planem, dzisiaj mam już wrażenie że moje piersi powiększyły się pięciokrotnie [emoji23]

A ja dzis po wizycie. Ostatni dzien 31 tygodnia. Chlopcy maja 1600 i 1700, jeden glowka w dol drugi do gory, co na razie rowna sie casarka uff. Lekarz chce czekac do skonczonego 37 tyg, bede wygladac jak slon :) jak doczekam, bo moja szyjka ma 2,4, ale ponoc to ok przy blizniakach.
Pozdrawiam wszystkich i odliczam dni :)

reklama
@mamciachlopcow świetne wiadomości! trzymam kciuki żeby się wszystko potoczyło na spokojnie [emoji4]

a mi spełniły się najgorsze koszmary: od przedwczoraj mam nawał pokarmu... nie wiem czy to przeżyję, masakra [emoji849]

Do góry