reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Anika, czyli możemy otwierać szampana na konto Twoich dobrych wyników :D :D :D o jak mi się dobre wino marzy... albo schłodzona czysta wódeczka :eek:

reklama
Ja dzisiaj dostałam @ ...wiec kolejny cykl staran...i juz sama nie wiem co robic...tutaj do gina ciezko sie dostac zeby zbadac sie ...jestem bezsilna...chyba powoli zaczne sie poddawac....:(

Anika, czyli możemy otwierać szampana na konto Twoich dobrych wyników :D :D :D o jak mi się dobre wino marzy... albo schłodzona czysta wódeczka :eek:

Oj winka też bym się napiła:) Jutro jedziemy na urodziny mojej mamy, kończy 70 lat :) Będzie szampan i winko ale mi tylko bezalkoholowy trunek pozostaje o_O

Ja dzisiaj dostałam @ ...wiec kolejny cykl staran...i juz sama nie wiem co robic...tutaj do gina ciezko sie dostac zeby zbadac sie ...jestem bezsilna...chyba powoli zaczne sie poddawac....:(
annauelle
nie martw sie ,nie wiem czy lubisz czytac ksiazki , mi ostatnio wpadla taka fajna ksiazka tzn fajna dla mnie bo podnosi na duszy wiec moze i tobie by pomogla ,tytul to Wspomnienia Nieba aut.dr Wayne , szukalam ksiazki dzieciece dusze ale niestety znalazlam tylka ta. bedzie dobrze zobaczysz trzymaj sie[emoji7] [emoji8]

Sent from my SM-G935F using Forum BabyBoom mobile app

Dla starajacych sie polecam wyjazd i zmiane klimatu, najlepiej w pierwszej fazie :) wtedy zazwyczaj owulacja zaczyna sie opozniac, organizm fiksuje, a potem np wyrzuca 2 jajeczka i sa blizniaki :) jasne, to nie regula, ale mozna sprobowac, nam sie tak udalo (wyjazd w gory np.)

Dla starajacych sie polecam wyjazd i zmiane klimatu, najlepiej w pierwszej fazie :) wtedy zazwyczaj owulacja zaczyna sie opozniac, organizm fiksuje, a potem np wyrzuca 2 jajeczka i sa blizniaki :) jasne, to nie regula, ale mozna sprobowac, nam sie tak udalo (wyjazd w gory np.)
No ja próbowałam różnych wyjazdów i wiele innych rzeczy i nic,u mnie od razu tak jak juz tu wczesniej pisalam od razu się udało po drożności jajowodów i tez bliźniaki a raczej dwojaki:-)))

nie brałam pod uwagę takiej opcji, że bliźniaki rodzi się sn :eek: moim zdaniem powinnaś nalegać na cc i z tego co wiem nie mogą cię zmusić do sn w takim przypadku... z jakiego miasta jesteś?

myślałam, że termin nie do przesunięcia właśnie z racji na to że nfz, bo tam ciężko coś sensownie ustalić ;)
jeśli jednak masz możliwość zrobić to w fachowy sposób i w dodatku z zapewnieniem, że wszystko pójdzie po twojej myśli to trzymam moooocno kciuki! :)

Agu76 super, że znasz już datę! ja dowiem się po badaniu, za parę dni (04.09)... jeśli się uda umówić na cc to niewykluczone, że powitamy nasze bąbelki tego samego dnia ;) z tego co mówiła moja położna termin możemy ustalić w ciągu jednego lub dwóch dni więc jest szansa :)

basiek76 witaj! trzymam kciuki za starania w takim razie! :)

Anna1107 też bliźniaki?? macie powera dziewczyny! :D gratuluję i trzymam kciuki za spokojną końcówkę :) teraz to już ostatnia prosta, wszystko będzie ok :)

a ja wczoraj byłam ostatni dzień w pracy, dzisiaj tylko obiadek, prasowanie, ogarnianie chatki i.... odpoczywam :)
jestem już przygotowana w 100%, mogę rodzić ;)
Witam dawno mnie tu nie było zajrzałam co tam u Was
No właśnie Pitu-pitu ty chyba już niedługo będziesz już tulić swoje maleństwo
Annuele głowa do góry musi się udać i napewno się uda może jakieś wspomagacze byś spróbowała jak CLO i jak dziewczyny Ci piszą jakiś ogólnie luzik i powinno zaskoczyć w każdym razie trzymam kciuki

Kochane jestescie ze mnie wspieracie naprawde....bardzo ale to bardzo Wam dziekuje...co do zmiany klimatu i owszem mielismy...bylismy na wakacjach...zero internetu,zero telefonów...
Ksiązki uwielbiam czytac i czytam cały czas....
Co do droznosci jajowodów a i pewnie bym sie poddała takowemu zabiegowi ale moj gin w Pl niestety tak stwierdzilam nie ma kozysci ze mnie wiec niewiele mi pomógł a to dlatego bo wie ze nie bede rodzic w Pl wiec niewiele mi pomóg....
Jutro ide do lekarza tu w Uk i chocby nie wiem co mialo byc tak nagadam ze moze oni tutaj mi pomogą...nie mam teraz wyjscia...załuje ze w Pl sama na wlasna reke nie zbadalam sobie hormonów...
Wiadomo nic na siłe i naprawde dałam sobie czas ale jak widac nic z tego nie wyszło... :(

Pozdrawiam Was i mam nadzieje :)

reklama
Kochane jestescie ze mnie wspieracie naprawde....bardzo ale to bardzo Wam dziekuje...co do zmiany klimatu i owszem mielismy...bylismy na wakacjach...zero internetu,zero telefonów...
Ksiązki uwielbiam czytac i czytam cały czas....
Co do droznosci jajowodów a i pewnie bym sie poddała takowemu zabiegowi ale moj gin w Pl niestety tak stwierdzilam nie ma kozysci ze mnie wiec niewiele mi pomógł a to dlatego bo wie ze nie bede rodzic w Pl wiec niewiele mi pomóg....
Jutro ide do lekarza tu w Uk i chocby nie wiem co mialo byc tak nagadam ze moze oni tutaj mi pomogą...nie mam teraz wyjscia...załuje ze w Pl sama na wlasna reke nie zbadalam sobie hormonów...
Wiadomo nic na siłe i naprawde dałam sobie czas ale jak widac nic z tego nie wyszło... :(

Pozdrawiam Was i mam nadzieje :)
Naprawdę radzie zrobić drożność jajowodów koniecznie i to jak najszybciej,ja gdybym nie zrobiła to byśmy z racji wieku opuścili sobie starania i żałuje ze wcześniej nie zrobiłam tego badania bo lekarz wypisał mi skierowanie ale wystraszylam się ponieważ naczytalam się o tym badaniu w internecie i zrezygnowalam ,nie potrzebnie,namówił mnie do niego lekarz który teraz mnie prowadzi i wiem ze gdyby nie to badanie to nie udałoby się .Także radze zrobić to badanie jeśli nic innego nie pomaga.Powodzenia:-)

Do góry