znadziejami
Fanka BB :)
Anika076 lepiej nie pytaj :/ ale teraz wiem, że konieczny jest zabieg i może wtedy się uda, zobaczymy czas pokaże.Z nadziejami, jak długo sie starasz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anika076 lepiej nie pytaj :/ ale teraz wiem, że konieczny jest zabieg i może wtedy się uda, zobaczymy czas pokaże.Z nadziejami, jak długo sie starasz?
77Chrzaszczyk a jaki ty rocznik jesteś
W takim razie podwojne gratulacje!Czesc, chcialam sie przywitac, mam juz 42 latka, dwojke dzieci na stanie (corki) i zamarzyl nam sie z mezem synek. Starania troche trwaly ale sie udalo. I bedzie synek, a nawet dwoch . Jestem juz w 7 miesiacu i odliczam dni, tak mi juz ciezko.
Pozdrawiam was wszystkie a starajacym sie zycze wytrwalosci!
witaj super, gratulacje! kiedy rodzisz?Czesc, chcialam sie przywitac, mam juz 42 latka, dwojke dzieci na stanie (corki) i zamarzyl nam sie z mezem synek. Starania troche trwaly ale sie udalo. I bedzie synek, a nawet dwoch . Jestem juz w 7 miesiacu i odliczam dni, tak mi juz ciezko.
Anika076 lepiej nie pytaj :/ ale teraz wiem, że konieczny jest zabieg i może wtedy się uda, zobaczymy czas pokaże.
Podwójne gratulacje!! Dwóch chłopców to dopiero wyzwanieCzesc, chcialam sie przywitac, mam juz 42 latka, dwojke dzieci na stanie (corki) i zamarzyl nam sie z mezem synek. Starania troche trwaly ale sie udalo. I bedzie synek, a nawet dwoch . Jestem juz w 7 miesiacu i odliczam dni, tak mi juz ciezko.
chrząszczyk witaj pewnie że przyjmiemy - czym nas więcej tym weselej życzę nuuudnej ciąży
znadziejami trzymam kciuki za zabieg! super by było gdyby udało się jak najszybciej, ale rozumiem że w ramach nfz robisz?
Agu76 "przetrwalnik" rozbawił mnie do łez ale to chyba najbardziej trafne określenie na nasze samopoczucie na tej ostatniej prostej ja mimo tego, że staram się być na maksa aktywna to też zaczynam odczuwać już wszystkie te nieprzyjemne dolegliwości
no nic... oby przetrwać jeszcze tydzień,potem jest szansa że będzie "z górki"
...a kwaśne jabłka - pyyyyyychota
Anika076 trzymam kciuki za testy! co do cc to teoretycznie nie możemy same sobie wybierać... generalnie do cc potrzebne są wskazania, z tym że wiek nie jest niestety jednym z nich może to być np. pierwsze cc, cukrzyca ciążowa, duża waga dziecka lub brzuszek dziecka większy od główki etc... u mnie nie ma żadnego wskazania i w sumie przyznam się, że jeśli mi się uda to tylko dzięki znajomej położnej... nawet duża waga bąbla (obstawiają min. 4200g) nie jest wskazaniem w moim przypadku, bo poprzednio rodziłam sn córę 4100g
...no i zależy też na jakiego lekarza trafisz
witaj super, gratulacje! kiedy rodzisz?
Pitu-pitu niestety nie w ramach NFZ mogłam być operowana już w lipcu, ale zdecydowałam się na zabieg jesienią i to ze względu na te upały i muszę wszystko w pracy załatwić, bo na tą chwilę nie mam zastępstwa:/ a na taki zabieg w naszym kraju balabym się iść na NFZ bo nie wiadomo czy nie obudzialabym się bez macicy, u nas lekarzą nie chce się wycinać mieśniaków wolą wszystko razem. Niestety mimo 40 lat mi macica jest jeszcze potrzebna i mam zapewnienie, że po 3 miesiącach od zabiegu będę mogła się starać o dziecko. Trudno kasę trzeba wydać, ale myślę że na dobry cel i przede wszystkim rezultat ;-)znadziejami trzymam kciuki za zabieg! super by było gdyby udało się jak najszybciej, ale rozumiem że w ramach nfz robisz?