reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Czesc dziewczyny, czy przygarniecie mnie do siebie[emoji4]? Mam na imię Magdalena. W styczniu skonczylam 40. Pochodze z woj. lubuskiego choc wychowywalam sie, uczylam w Szczecinie.Jestem od jutra licząc w 17tc. Mam termin porodu na 12 lutego. Spodziewam się kolejnego synusia.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj Chrząszczyk :) cieszę się że nasze grono się powiększa, razem raźniej ;)Gratuluje ciąży i cieszę się że Twój dzidziuś zdrowy :) ja skończyłam 13 tydzień ciąży, mieszkam w Szczecinie :)

reklama
Agu, masz super wynik po badaniach krwi :) ja czekam na wynik z krwi już ponad tydzień, jutro mam dzwonić do kliniki... Lekarz powiedział że usg wyszło bardzo dobrze i że nie widzi wskazań do amniopunkcji ani nawet do testów Nifty czy Harmony ale czy będziemy podchodzić do tych testów to raczej podejmiemy decyzje po wynikach z krwi. Trochę się obawiam tych wyników bo czytałam, że różnie wychodzą i czasami wprowadzają duże zamieszanie zaniżając wynik, ale staram się być dobrej myśli :)
Pitu pitu, można pozazdrościć Ci formy:) u mnie zaczyna się dopiero 4 miesiąc a już czuję się ociężała:) w sobotę mam wizytę u mojego gina, zobaczymy co dzieje się z krwiakiem, mam nadzieję że w końcu całkowicie się go pozbędę:)
Pitu pitu zdecydowałaś się na cesarskie cięcie, ale czy każda z nas może mieć je na życzenie? jestem zielona w tym temacie ...;)

Witaj Chrząszczyk :) cieszę się że nasze grono się powiększa, razem raźniej ;)Gratuluje ciąży i cieszę się że Twój dzidziuś zdrowy :) ja skończyłam 13 tydzień ciąży, mieszkam w Szczecinie :)
Wiec termin masz podobnie jak ja ewentualne końcówka stycznia. Gratuluje!!!! Czy plec jest juz Ci znana? Może kiedy mijalysmy się na szczecińskich drogach.[emoji4]juz 12 lat temu opuściłam swoje rodzinne miasto.

Chrząszczyk , termin z usg wychodzi mi na 28 lutego, a z moich obliczeń na 2 marca :) Na badaniu prenatalnym lekarz powiedział że wygląda na dziewczynkę ale nie było pewności więc pewnie niedługo sie okaże czy to sie sprawdzi ;) Masz juz dzieci?

Kurczę z nadziejami ja myślałam że ty już po. Jak serfuje po forum to widzę że do 40 to teraz dużo kobietek i popularne a my po 40 to co też normą?

Kurczę z nadziejami ja myślałam że ty już po. Jak serfuje po forum to widzę że do 40 to teraz dużo kobietek i popularne a my po 40 to co też normą?
Maja75 może po 40stce to już nie taka norma, bo jest dużo głosów, że trzeba było rodzić w młodości, ale co poradzić jak takie jest życie, cały czas nas zaskakuje... Niekiedy mam dni zwątpienia, ale myślę że może kiedyś i mnie się uda. Podobno nadzieja umiera ostatnia.

Chrząszczyk , termin z usg wychodzi mi na 28 lutego, a z moich obliczeń na 2 marca :) Na badaniu prenatalnym lekarz powiedział że wygląda na dziewczynkę ale nie było pewności więc pewnie niedługo sie okaże czy to sie sprawdzi ;) Masz juz dzieci?
Mam 21 letnia córkę z poprzedniego małżeństwa. Dwóch synów w obecnym małżeństwie. Planowaliśmy z mężem córkę, bo uznaliśmy, że to ostatni dzwonek...ale trafił nam się trzeci chłopak. Starsza córka juz się usamodzielnila. Wyfrunela w tym roku z gniazda.[emoji4]

Mam 21 letnia córkę z poprzedniego małżeństwa. Dwóch synów w obecnym małżeństwie. Planowaliśmy z mężem córkę, bo uznaliśmy, że to ostatni dzwonek...ale trafił nam się trzeci chłopak. Starsza córka juz się usamodzielnila. Wyfrunela w tym roku z gniazda.[emoji4]

Ja też mam córkę z poprzedniego małżeństwa, w wieku Twojej córki :) Moja córka jeszcze mieszka z nami ale pewnie niedługo wyfrunie z gniazda. Z obecnym mężem nie mamy wspólnego dziecka , a tak jak napisałaś to był ostatni dzwonek ;) Planowaliśmy synka ale być może będzie dziewczynka :) Najważniejsze żeby było zdrowe:)

reklama
Maja75 może po 40stce to już nie taka norma, bo jest dużo głosów, że trzeba było rodzić w młodości, ale co poradzić jak takie jest życie, cały czas nas zaskakuje... Niekiedy mam dni zwątpienia, ale myślę że może kiedyś i mnie się uda. Podobno nadzieja umiera ostatnia.

Z nadziejami, jak długo sie starasz?

Do góry