reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
Iwoneczka nie mam uprawnień do przegladania zdjęć więc ci nie pomogę musisz inaczej wkleić fotki ale każda kreska świadczy o ciąży

Ostatnia edycja:
Jeszcze będę sprawdzać może test trefny czy coś. Radość by była jakbym była parę lat młodsza a teraz to masakra jest jakaś.
Miło jednak że macie więcej wiary jak ja

Ivoneczka71 witaj i głowa do góry [emoji6] po pierwsze: mi się kiedyś zdarzyło, że druga kreseczka pojawiła się po czasie i nie byłam w ciąży, ale jeśli kolejny test pokazał dwie kreseczki to prawdopodobieństwo już jest większe [emoji6]
po drugie: po moim teście (w którym druga krecha tak dawała po oczach, że nie było cienia wątpliwości) też miałam uczucie, że mój świat legł w gruzach... teraz zaczynam za chwilkę szósty miesiąc i - uwierz - dużo mi się w głowie pozmieniało [emoji6] zaczynam wierzyć w to, że będzie dobrze [emoji846]
...a ile pozytywnych historii o późnym macierzyństwie się nasłuchałam [emoji23] rekordowe ilości [emoji1]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Pitu Pitu są takie testy na których w miejscu gdzie ma się pojawić kreska po dłuższym czasie powstaje odbarwienie taki cień przy czym bardzo się to różni od kreski

Do góry