reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
Witam Babeczki!

Tez dzisiaj narobiłam zakupów w LIDL-u choć tego co chcialam to juz nie było :blink: Ani jednej pary sandałków, a obleciałam 3 lidly :-D
Ale za to kupilam 2 x po 3 koszulki, spodeni 2 pack, skarpetki. Ma w czym latać.

Kłaczku toć to bida mała, no. Oj musi go boleć bardzo :-(

JKM mnie przeraża i sprawia wrażenie obłąkanego człowieka.

Majuska ja Cię muszę podpytać o tą dotację, ale to może na PW, co by tu nie zaśmiecać. Dostałaś ją z Urzędu Pracy?

Hej,
Co do zmywarki to myje w niej wszystko. Z samego sniadania mam kilka lyzek,kubkow, misek i talerzy. Czasami patelnie czy garczek. Gotowanie obiadu to tez patelnia, garczek, kilka talerzy, pozniej ciagle miseczki na owoce, flipsy i kolacja. Nie mam malej zmywarki ale w zlewie nie myje niczego.

Pogoda cudna, nie chce mi sie nawet moich seriali dzis ogladac:-) burza tez byla cudowna! dzis w nocy prawie nie spalam ze szczescia, ze obudzi mnie slonce!

Z gorszych rzeczy..Mars czyscil Poli uszy i zostal w uchu wacik z patyczka. :wściekła/y::shocked2:

Kłaczku biedny Karolek ciekawe czy coś go to nauczy? I szczęście ,że sobie niczego nie połamał
U nas tez była burza ale jak szybko przyszła tak szybko poszła lało jak z cebra ale potem wyszło słonko i dość szybko się osuszyło:-)
Do lidla nie chodzę więc nie wiem nawet nic o niczym:eek:
Ollena niech próbuje wyciągnąć ta watę pensetą jak się nie uda to weterynarz:-(

Biedny Karolek... Hmm... Wlasnie probowal sie wspinac na tablice do malowania kreda, a skoro sie nie udalo, to podlozyl sobie poduszki z sofy i po nich wspinal sie na tablice. On sie pcha w gips...

hej
Kłaczku - to może go zagipsuj profilaktycznie i prewencyjnie zarazem? A tak serio to bardzo współczuję, ból paskudny. Oby przynajmniej zapamiętał, że drzwi mogą zrobić krzywdę.

Kłaczku - no nieźle Karolek kombinuje. Mojej siostry córeczka (1,5 roku) właśnie wymyśliła sobie, że jak wyjmie mamie garnek z szafki i odwróci go do góry dnem, to da się na niego wejść, a po nim wyżej... a potem jest krzyk, bo nie potrafi zejść.

reklama
Witam się z kawą :-)
Spędziliśmy przemiłą niedzielę na wsi, mamy nową fascynację - LATAWCE :-D ekstaza prawie taka sama jak na widok samolotu.
kłaczek - oj biedny Karol... lubi chłopak wyzwania, nie ma co...
Flo - gratulacje dla super dorosłego i dzielnego Maksia, jestem jego fanką:-D
azula, Zoyka - prześliczne te Wasze córy!

Nie mam Lidla w okolicy, więc na nic się nie załapałam, ale przy okazji chowania na pawlacz kartonów z zimowymi ciuchami, znalazłam torbę spodenek, koszulek i bodziaków idealnie na Kacpra:-D musiałam je tam skitrać w zeszłym roku, jak były dużo za duże:tak: lubię takie niespodzianki :-)
Jak Wam minął Dzień Matki? Kacper "kupił" mi bukiecik frezji. I zgubił jej po drodze ze sklepu :-D
Wczoraj była taka burza, że całe miasto stanęło:no: 2,5km do mamy jechałam 40min:no:

Reszta na GZ

Ostatnia edycja:
Do góry