Wstawać śpiochy! Kawa na stole
Zoyka – no to niedługo będziesz mogła siedzieć z nami na BB, a Julka będzie Ci w tym czasie gotować obiad :-)
mamanabank – mam nadzieję, że to nie jest chwilowy zryw i zostaniesz z nami na dłużej
ale widzę, że masz avatar, więc chyba planujesz dłuższą bytność tutaj.
katrina – u nas Kacper odmówił jedzenia kaszki z miseczki, chyba mu się przejadła … w zasadzie od tygodnia jemy normalne śniadanie i kolacje – jajeczniczkę, kanapeczki itp.
Jesteśmy teraz sami z Kacprem i powiem Wam, że nie mogę się nacieszyć jego obecnością….
Z dnia na dzień jest coraz mądrzejszy, bardziej kumaty, wczoraj rozlał picie, to sam wziął chusteczkę i zaczął wycierać podłogę. Dobrze, będzie komu sprzątać
Wczoraj odebrałam Kacpra od mamy, wzięłam psy na spacer i przy okazji poszłam po szybkie zakupy. Wracając przypomniałam sobie, że nie wzięłam z kijanki laptopa, więc i jego zgarnęłam – więc szłam z wózkiem, nadal w butach na obcasach, eleganckim płaszczu, z torbą pełną zakupów, laptopem na ramieniu i dwoma psami latającymi wokół wózka…
Matka Polka Dogomaniaczka…:-)
W smyku promocje na zabawki i ciuchy J
Odzież dziecięca - sklep internetowy smyk.com
Wyprzedaż zabawek - teraz taniej - sklep dla dzieci smyk.com
Dobrze, że Paweł jutro już wraca, w sumie nie ma go dopiero od wczoraj, a tęsknię za nim strasznie
ejj, a gdzie się
misia podziewa? coś ucichła ostatnio...