Hello wieczornie :-)
misia - zdrówka kobieto! Temperatura nie do pozazdroszczenia, podziwiam, że masz siły się do nas odezwać
majuska - bleee... ale to chyba faktycznie "normalne"... z tego co pamiętam z rodzinnych opowieści to też miałam taki "epizod":-)
Flo - 130kg zwierzyny robi wrażenie
Jaki kupiłaś kombinezon? Też muszę coś nabyć - niby na wielkość jeden mam, ale ze stópkami, nie nadaję się dla chodzącego grubaska :-)
mamanabank - u nas do zeszłego tygodnia pięknie wchodziły kaszki, ale ostatnio się przejadły... Za butelką też Kacper nie przepada
Jestem aktualnie w tej czerwonej fazie projektu, więc wzięlam sobie na jutro wolne
trzymajcie za mnie rano kciuki - przez 2h będę mieć pod opieką Felicję - sąsiadka idzie do dentysty i zaproponowałam, że zajmę się przez ten czas Felką (codziennie wieczorem sąsiadka przychodzi do Kacpra, żebym mogła spokojnie wyjść z psami, więc chciałam się jakoś zrewanżować). Zobaczymy jak mi pójdzie jednoczesna opieka nad 9miesięczniakiem i 16 miesięczniakiem
Zobacz załącznik 591328
Zdjęcie takie sobie, ale jak widać nie tylko ja mam radochę z kijanki
Zobacz załącznik 591329
Pisałam już, że Paweł jutro wraca?
strasznie mi się dłuży tydzień bez niego..
edit:
Zoyka - miałam parę razy badanie dna oka i zawsze pomalowane rzęsy
ale fakt, nie planuj prowadzenie samochodu, a taksówkę wezwij wcześniej - po atropinie nie ma szans, żebyś znalazła właściwy numer w telefonie
Samo badanie jest bezbolesne, nic specjalnego