reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Witajcie.
Ciężko zmieniam godziny[zmiana czasu[,więc zrobiłam dzban kawki ,czeka na tych co się dopiero obracają na drugi bok:-).

Andzike gratuluję zakupu.

Kłaczku ja odkąd Ala jak była mała i wywinęła mi taki numer z spódnicą na gumie w sklepie [[była ogromniasta kolejka do kasy a ta spinała się po mojej nodze], zawsze jak idę z młodymi na zakupy mam spodnie

Zoyka przy kolejnej wizycie u pediatry warto zapytać, ale często tak jest ,że dzieci po dużym wysiłku mają taka obwódkę.

Ja dziś na basen z klasą Majki, potem szybki obiad i odprowadzić młodą na bal Upiorów dla dzieci w szkole angielskiego.

W tym roku młoda zaprosiła koleżanki i kolegów do domu na Urodziny-przyjdzie 14 dzieci, R się śmieje ,że trzeba już kupić farbę do odnowienia jadalni i salonu.

Miłego dnia

Heloł !

Flo...rewela:-D śmieję się już z dobre pół godziny...matko, ta kaczka jest na drobne ?? nie wiedziałam:-D:-D:-D..nie no wogole umarłam, jestes prawdziwym diamentem, musimy coś z tą Twoją twórczością zrobić:tak::tak: jak Ty to musiałaś wyglądać, że nawet psy zamilkły:-D:-D:-D..u nas taka moja mina jest nazywana przez starego "cieniem Modoru":-D:-D

Andzike piżama w czachy rządzi:-D...każde dziecko musi zaliczyć etap spinaczki meblowej, nie należy ograniczać:-D:-D a tak wogóle to gratuluję zakupu, niech Ci się jeździ po królewsku, no i nie zapomnijcie opić maszyny:-D:-D

A ja dziś kolejny wolny dzień, teraz czas "śmierci wśród chryzantem " :-D..a nie strzyżenia psów. W związku z tym będe myć okna , gdyż z rana u nas w sypialni nie bardzo widać jaka jest pogoda:-p:-D

Cześć,

Świeci słońce. Od arzu jest inaczej.Siedzimy sobie z Julasia i jemy pyszne śniadanko. Mama nadzoruje remont u Babci juz kolejny dzień. Rano byłam na pobraniu krwi i zajechałam do Lidla. Dzieki temu wcinamy cieplutkie ciabatki :)

Nie no... ja muszę tu bywać, bo inaczej, wypadam w ogóle z tego, co się u Was dzieje... A "pamiętnik matki..." to już w ogóle każe mi bywać tu częściej. Strasznie dużo tracę. Nic to, biorę się dziś za zaległości! Uda mi się, uda mi się!

Witam się z kawą :-)
Mało nie padłam dziś na zawał, wyglądam przez okno, a tam śnieg:szok::szok::szok:
Chwilę mi zajęło zorientowanie się, że przecież ocieplają nam blok i to nie śnieg, tylko kawałeczki styropianu ...;-)
Miłego dnia, zmykam do tyrki :sorry2:
mamanabank - ja też czasem nie nadążam, ale to co tu się dzieje jest lepsze niż czytanie książki :-)
Nadrabiaj, nadrabiaj :-)

możecie mi pomóc znaleźćmiejsce, gdzie robi się suwaczki? Zepsuły mi się i chciałam naprawić. Nie potrafię znaleźć. Wpisałam do wyszukiwarki BB i dostałam odpowiedź: czy chodziło Ci o krwiaczki? :sorry2:

reklama
Do góry