D
reklama
Zoyka pokaz koniecznie zdjecia normalne! nie Mia, Mia jeszcze nie taka duza ale niech bedzie, ze to Mia za rok bo wybieramy sie nad morze z dziadkami i pradziadkami :-)
Wieje tak, ze okna dudnia, koszmar, nienawidze tego i nie tesknilam za tym czyli dzis klaustrofobia w domu
A to Patryka nowy nabytek! wreszcie sie doczekal!
Zobacz załącznik 582723
Wieje tak, ze okna dudnia, koszmar, nienawidze tego i nie tesknilam za tym czyli dzis klaustrofobia w domu
A to Patryka nowy nabytek! wreszcie sie doczekal!
Zobacz załącznik 582723
Ostatnia edycja:
axarai
dziecioholiczka......
Zoyka Julka Boska! Nawet w takiej masakrycznej kiecce ma klasę:-)
Ollena też lubię takie ciemne piżamki , Mia wygląda obłędnie:-) Tak na marginesie, też byś mogła założyć taki blog modowy dzieciowy
Dziadek przyjechał do Adi na urodziny, okupiliśmy się jeszcze wczoraj bo sponsor z niego doskonały, dziś chłopaki pojechali na targi samochodowe we Frankfurcie, to sobie popatrzą na uta i panieny, albo może odwrotnie
Ollena też lubię takie ciemne piżamki , Mia wygląda obłędnie:-) Tak na marginesie, też byś mogła założyć taki blog modowy dzieciowy
Dziadek przyjechał do Adi na urodziny, okupiliśmy się jeszcze wczoraj bo sponsor z niego doskonały, dziś chłopaki pojechali na targi samochodowe we Frankfurcie, to sobie popatrzą na uta i panieny, albo może odwrotnie
Załączniki
D
delete
Gość
Cześć,
Dalej pieję z zachwytu nad tymi zdjęciami Julki
Julka się w tej sukience spociła i był problem ze zdjęciem jej
Alez macie cudne piżamki !
kłaczku właśnie chodziło mi o odczytanie tej choroby, dzięki.
Olena z normalnych mam takie :
Zobacz załącznik 582735Zobacz załącznik 582736Zobacz załącznik 582737
Dalej pieję z zachwytu nad tymi zdjęciami Julki
Julka się w tej sukience spociła i był problem ze zdjęciem jej
Alez macie cudne piżamki !
kłaczku właśnie chodziło mi o odczytanie tej choroby, dzięki.
Olena z normalnych mam takie :
Zobacz załącznik 582735Zobacz załącznik 582736Zobacz załącznik 582737
azula
Fanka BB :)
A Amelka sypia w śpiochach lub pajacach latem trochę spała w piżamkach ostatnio wymyśliła,że skarpety i portki da się ściągać ,a jednak az tak ciepło nie jest dlatego piżamy mnie juz wcale nie kręca a jedynie fajne pajace i musze tak ze 3 pary kupić bo te w których obecnie sypia za miesiac beda juz za małe bo teraz ma je tak w sam raz.No i obecnie w śpiworek ja wkaładam nie rozkopuje się .U nas dzis festyn parafialny połączony z dożynkami pójdziemy zjemy ciastko krupnioka Amelka z dziećmi pobiega no byle nie lało
Modelka z Julki rosnie jak nic! Ma predyspozycje wysokosciowe?
Axa nie umiem bloga zalozyc, probowalam na fb cos tam zalozylam ale nie mam weny...
Adi ma cudna pidzamke, ale to pidzamka a nie one-pieces poprostu? do chodzenia?
Azula Mia w trakcie 4 miesiecy w PL spala 2 razy w pidzamie, reszta czasu w body z krotkim lub w pampersie samym. Teraz spi w body z dlugim lub pidzamach ale bez stop. Mam jeden pajac na zamek ze stopami ale nie wiem czy ubierze bo nie przewiduje mrozow w mieszkaniu
Axa nie umiem bloga zalozyc, probowalam na fb cos tam zalozylam ale nie mam weny...
Adi ma cudna pidzamke, ale to pidzamka a nie one-pieces poprostu? do chodzenia?
Azula Mia w trakcie 4 miesiecy w PL spala 2 razy w pidzamie, reszta czasu w body z krotkim lub w pampersie samym. Teraz spi w body z dlugim lub pidzamach ale bez stop. Mam jeden pajac na zamek ze stopami ale nie wiem czy ubierze bo nie przewiduje mrozow w mieszkaniu
axarai
dziecioholiczka......
Rany to drugie zdjęcie na okładkę!!! Cudowna Nasza Modelka:-)
Ollena może być i do chodzenia, ale ja zrobiłam z nich piżamki. Chociaż tak jak Azula wolę pajacyki ze stópkami. Wczoraj nabyłam z H&M te z serii I love Mama Tata w dwupaku, i takie welurowe cudne http://www.hm.com/de/product/00466?article=00466-B, http://www.hm.com/de/product/00466?article=00466-C . Ten jeden welurowy wymienię, bo jednak są trochę mniejsze kupiłam 74, a one akurat, te drugie z dwupaka też 74 a przyduże, wkurzają z tymi rozmiarami normalnie!
Ollena może być i do chodzenia, ale ja zrobiłam z nich piżamki. Chociaż tak jak Azula wolę pajacyki ze stópkami. Wczoraj nabyłam z H&M te z serii I love Mama Tata w dwupaku, i takie welurowe cudne http://www.hm.com/de/product/00466?article=00466-B, http://www.hm.com/de/product/00466?article=00466-C . Ten jeden welurowy wymienię, bo jednak są trochę mniejsze kupiłam 74, a one akurat, te drugie z dwupaka też 74 a przyduże, wkurzają z tymi rozmiarami normalnie!
Ostatnia edycja:
Florentyna
Fanka BB :)
Ollena - nic nie poradzę, dla mnie ten kolor nie do przełknięcia, z tych co to ubrany w to człowiek z daleka wygląda jakby był goły. Ale wiesz, de gustibus...
Patryk bardzo poważnie wygląda z nowym pojazdem!
Zoyka - " Niedoczynność tarczycy podwzgórzowo przysadkowa. Podejrzenie choroby autoimmunologicznej tarczycy. Uporczywe bóle głowy". Tak mi się zdaje.
Julka rewelacyjna, a to zdjęcie nr 2 to w ramki i na ścianę!!!!
Axa - Adi świetnie wygląda w tej piżamce!
Maks sypia w piżamie, takiej jednoczęsciowej na zamek. Ma jedną szarą i jedną w zwierzęta i będę musiała jeszcze coś dokupić. On strasznie się w nocy wierci, pełza, wyłazi spod kołdry, więc musi mieć takie jednoczęściowe coś, żeby z tego nie wylazł i żeby nie zmarzł.
Patryk bardzo poważnie wygląda z nowym pojazdem!
Zoyka - " Niedoczynność tarczycy podwzgórzowo przysadkowa. Podejrzenie choroby autoimmunologicznej tarczycy. Uporczywe bóle głowy". Tak mi się zdaje.
Julka rewelacyjna, a to zdjęcie nr 2 to w ramki i na ścianę!!!!
Axa - Adi świetnie wygląda w tej piżamce!
Maks sypia w piżamie, takiej jednoczęsciowej na zamek. Ma jedną szarą i jedną w zwierzęta i będę musiała jeszcze coś dokupić. On strasznie się w nocy wierci, pełza, wyłazi spod kołdry, więc musi mieć takie jednoczęściowe coś, żeby z tego nie wylazł i żeby nie zmarzł.
reklama
Hej!
U nas pochmurnie i deszczowo i depresyjnie, przynajmniej jeżeli chodzi o mój nastrój, ale to standardzik przy @, mam nadzieję, że jutro już się to zmieni;-)
Zoyka efekty sesji cudowne, wspaniałą pamiątkę będziecie mieć, Julka rzeczywiście, urodzona modelka:-)
ja już tez nie wiem jak Paćkę ubierac do spania, bo sie rozkopuje, a sumie w nocy zimno jest, mam wrażenie, że obecne katarzysko to właśnie złapała przez nocne przeziębienie, musze sie przejśc za jakimis ciepłymi śpiochami, razem ze stopkami
Flo no zadziwiająco spostrzegawczy Adam, jakaś intuicja nie z tej ziemi:-)
Edit : Flo, a Ty co, farmację też studiowałaś ?? ja rozczytałam tylko ze cztery słowa;-)
U nas pochmurnie i deszczowo i depresyjnie, przynajmniej jeżeli chodzi o mój nastrój, ale to standardzik przy @, mam nadzieję, że jutro już się to zmieni;-)
Zoyka efekty sesji cudowne, wspaniałą pamiątkę będziecie mieć, Julka rzeczywiście, urodzona modelka:-)
ja już tez nie wiem jak Paćkę ubierac do spania, bo sie rozkopuje, a sumie w nocy zimno jest, mam wrażenie, że obecne katarzysko to właśnie złapała przez nocne przeziębienie, musze sie przejśc za jakimis ciepłymi śpiochami, razem ze stopkami
Flo no zadziwiająco spostrzegawczy Adam, jakaś intuicja nie z tej ziemi:-)
Edit : Flo, a Ty co, farmację też studiowałaś ?? ja rozczytałam tylko ze cztery słowa;-)
Podziel się: