reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Andzike jeszcze Ollenie wykraczesz:-D ..uśmiałam się z tych futrzaków:-D

Ja sie bałam, że tak tu dziewczynom sugerowałam dołączanie do Flo, że jeszcze sama wpadkę zaliczę, ale właśnie @ przyjechała:sorry:

reklama
Ollena - kolor rzygowin? no jakiś taki:
longsleeve orange&beetles nosweet
( to na górze, znaczy bluzka)
w ogóle mnie te rzeczy nie biorą, niby w robale, a jakieś nieciekawe.
Flawless jest fajny, a ten nosweet jak dla mnie paskudny.

Andzike - no co Ty, nie dasz się namówić? A podobno dla towarzystwa Cygan dał się powiesić... Liczyłam na Ciebie.
No co , sama tu będę rosnąć duża okrąglutka i zrzędzić?

Flo będziesz nasza królowa rządź:-);-),a której i co sie trafi któz to wie:tak:.I ja tez napisałam ,ze mnie to nie bardzo ta kolekcja kreci ta flawless jest fajna no te pumpy zwłaszcza na chłopcach jednie mnie odpychaja :eek:

Cześć,

Humor mam lepszy jak zobaczyłam zdjęcia. W ogóle fajnie było. Obie się napociłyśmy żeby uchwycić momenty. Julka jak dorwała wózek to jeździła nim jak oszalała i zawsze nie tam gdzie były lampy światła i sceneria. Sesja musiała byc taka pozowana bo zażyczył sobie producent ubranek . Babeczka zrobiła mi jeszcze fuul zdjęć takich dla ans juz bez tej sukieneczki falbankowej. Podoba mis ie. Nawet się wzruszyłam :)

Mam na razie tylko kilka ( z maila). Resztę dostaniemy w tygodniu.

Zobacz załącznik 582695Zobacz załącznik 582696Zobacz załącznik 582697Zobacz załącznik 582698

Zoyka, Jula jest urodzoną modelką! Ja bym dziecięciu czegoś takiego nie włożyła, to inna sprawa, ale Julka ma wdzięk i "to coś". Jest super. A ostatnie zdjęcie jest najlepsiejsze!

Majuska - pytałaś jak to było z tym domyślaniem się Adama. No nie, żadne hormony, jak zwykle do rany przyłóż jestem ;-). Jakby za każdym razem jak zołzowacieję oznaczało to ciążę to musiałabym mieć mioty wieloraczków po kilkanaście razy w roku.
Pojęcia nie mam co mu podsunęło taką myśl. On też, bo dopytywałam. Tak mu się zdawało i już...

Ostatnia edycja:
reklama
Olena - będą też zdjęcia w ubranku normalnym-takie dla nas. I są też Julka +jarek. Cudne !

To Miia w tym kapelusiku słomianym ? :))))

Do góry