reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża po 40

jakie macie plany na sobote???

ja musze troszke chalupke ogarnac,pozniej zakupy...(jak ja nie znosze sobotnich zakupow) i pozniej do znajomych na grilla...wypije za zdroweczko wszystkich brzuchatek i babelkow:tak:

reklama
Gapa ze mnie Olu, przecież już pisałaś że w 30 tygodniu:zawstydzona/y:
Ja teraz też ogarnę mieszkanie, w końcu kiedyś trzeba, a kawa się kończy i nie będzie pretekstu do odwlekania. Ale na cały weekend nie mam planów - dzisiaj mój P wraca z pracy około 14 i chyba dam mu spokój, ale jutro może gdzieś go wyciągnę. O ile nie będzie lało oczywiście. Może do Rynku na spacer a może do ogrodu botanicznego, jeszcze nie wiem.

Wypij za nas kochana a ja życzę wszystkim miłej soboty i uciekam do sprzątania.
Wpadnę potem.

a ja Alex czekam właśnie na wyniki amnio- maja być pod koniec miesiąca:) to rozumiem co miałaś za przeżycia bo ja z trzecią ciążą miałam takie akcje 6 lat temu i niestety chłopcu nie można było pomóc:)
cieszmy się tym co mamy dziewczyny bo mamy tak wiele...
ja spadam na półwysep to odezwę się jak dojdę i ogarnę towarzystwo

buziaki wielkie kochane:)

Witajcie mamuski

Aleksandra ja tez przechodziłam to co ty z tymi badaniami jednak nie odwazyłam sie poddac Amniopunkcji byłam na 100% pewna ze wszystko bedzie w porzadku i taka swiadomoscia zyłam , malutka zdrowiutka jak rydz moja intuicja była w jak najlepszym porzadeczku
Basienko jak sie czujesz mamuska czu puchniesz dalej ??
Gosiu ty tam na półwyspie odpoczywaj za nas wszystkie

Hej, hej :)
Ja już odpoczywam, po porządkach i po obiadku. Myślałam, że przebąbluję całe popołudnie ale właśnie zapowiedziała się z niezobowiązującą wizytą siostra mojego P. więc jeszcze po jakieś ciacho się udam do sklepu. A może zaszaleję i drugą kawkę z tej okazji wypiję...:szok::-D
Tak Marzenko, puchną mi najbardziej stopy i dłonie, reszta ciała pewnie też troszkę ale w zasadzie nie zauważam. Ale najgorsze, że bolą mnie stawy dłoni - reumatyzm jakiś czy co????
Gosia, jedź i odpoczywaj :) No i odzywaj się do nas, chociaż tam to pewnie masz inne zajęcia. O, kotę zabierz, niech słoneczko ją leczy :)

Buziaczki przesyłam popołudniowe :*:*:*

Basiu powiem ci ze stawy do tej pory mnie kreca wrecz nie moge sobie z tym dac rady palce jak kołki mam i nie tylko palce czuje ze boli w kolanach i łokciach nie wiem czy to długo tak ma trwac bo czuje sie jak by mnie ktos przewalcował nie do zycia

hej babeczki,
melduję się już z szuwar:) ale korek był i mnie umęczył,
Basiu kota w domu zostaje bo mój T w tygodniu jest w domu tzn w pracy ale na noce wraca do koty (no mam nadzieję:) to mnie rozbawiło:)
rok temu zabierałam tutaj innego kota dachowca kochanego Adidasa co miał tyle lat co Michasie ale uciekł tzn nie wiem czy uciekł bo może "poszedł zdechnąć" bo podobno koty tak mają a teraz nie chcę z tą kotą ryzykować bo jest tak fajniutka:)
i co tam po południu robią mamcie - brzuchate?
ja myślę Marzenko że ty dochodzisz do siebie po nie lada wysiłku przecież i że to z dnia na dzień coraz lepiej będzie:)

Ostatnia edycja:
Hej, Babeczki, jeszcze mnie tu nie było. Jestem późną mamusią słodkiej Dziewczynki. Miałam ponad 40 lat jak Ją urodziłam. Chociaź ciąży nie donosiłam do końca i było ze mną krucho, to teraz jest wszystko ok. Pozdrawim i trzymam kciuki za Was&&

heloł Alamiqa witam się ja pierwsza bo laski znowu chyba imprezują:) czyli śpią:)
pisz szybciutko co i jak, jak to jest mamcią po 40, trudniej? czemu nie donosiłaś brzuszka do końca?
napisz coś o sobie:)

reklama
Alamiqa Witaj mamuska , opisz nam cos o sobie , kiedy urodziłas maluszka jak sie chowa ,

Gosiu a tobie mimo wszystko zazdroszcze tego wypoczynku korzystaj póki sie da , moja córcia jest grzeczniutka i spokojna tylko ja jakas bardzo słaba nie wiem co sie dzieje ze mna padam na pysk cały czas bym spała stawy mnie bola juz by to mogło minac bo jestem nie do zycia

Do góry