reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
Aleksandra o matko i córko pojawiłaś się :-D i mnie załamałaś od razu zawartością pampersa:))) widzę "egzorcystę" codziennie :-D
Basiu nie Ty jedna chciałabyś w domku... oj zapewniam:)) dobrze, że masz dziadka, który zajmie się wnuczką.
Zoyka drażnisz lwice włoskami Julki :-D zobaczysz że tutaj zaraz zazdrość wybuchnie niczym wulkan :-D Ale mozna wszystko wybaczyć jak się widzi taki cudny usmiech na twarzy maluszka:))
Dojrzewam do umycia okna :sorry2: słonko świeci, Wanda niedługo będzie jadła i poleżakuje sobie przy otwartym okienku jeśli oczywiście dojrzeję do jego umycia. Jeżeli nie to werandowanie na balkonie ją czeka w wózku :-D

Basiu ale laska z Ciebie!! no i widzac basen chce mi sie plakac..

Slodkie te dzieciaki wszystkie, az trudno uwierzyc, ze daja w kosc..
Ale ja mojego mam dzis dosc mimo, ze mi w kosc nie daje..
Drugi dzien leje, 7 stopni a najgorsze jest to, ze lepiej nie bedzie..wyc mi sie chce, chce juz do PL,mam dosc zycia tutaj.

W ogole dzis wszystko mnie wkur....

Katrina, 100 LAT!!
Ollena, ja tak chadzam spac - jak Karol zatankuje na noc to idziemy grzecznie lulu. Czasem to wlasnie kolo 8 juz. Bo jak mu odbije i sie obudzi potem po 6h, to mam nocke "poderwana" i juz jestem niedospana.
Gosia, Haneczka slodziutka - jaka fajna minka!
O, rany, Majuska! Ale zlapalas mine!:-D
Zoyka, jaka slodzizna... Faktycznie, tylko kochac i wybaczac.

A my dzis mamy drugie szczepienie. Nadzgane tego jest w cholere i ciut, podaja skroty ktore mi nic nie mowia, ale to 2 zastrzyki i w sumie 6 dziadostw. Na pewno polio, na pewno meningokoki bo to po polsku wyglada, a reszta... cholera wie. Mam nadzieje ze przejdzie przynajmniej jak pierwsze szczepienie. Pogoda, ze lepiej nie mowic - leje niemal na okraglo i dopiero na 4 i 5 maja zapowiadaja 2 dni bez opadow, a potem z powrotem deszcze. Szkocja i pn Anglia maja juz alarm pogodowy. Maly kisi sie w domu i marudzi bo bez spacerkow jest marudny, ale nie ma jak wyjsc i wloczyc sie po miescie, kiedy z nieba kapie. Kicha kompletna.

hełoł, hełoł :-)
Aleksandra no w końcu - już bnadzieje straciłam że o nas pamietasz :-) Kupiszony są ... cudne ... Młodego zawartość pieluchy zalezy od stopnia ugniecenia :-D
Podobnie Basia ... Basiu nie wiem czy Cie to pocieszy ale Młody nie lubi flaszki. Smok tak zwłąszcza plastik ale butla to masakra... Znów próbiej powalczyć z niekapkiem - bo po pierwsze euforii też jest do zabawy a nie do jedzenia... Ja wracam do pracy 1 czerwca i mam duszenie i ciśnienie wysokie na tę okoliczność :-D
Gosiu schabów nie widziałaś :-D ja nad swoim schabem pracuję przy każdej okazji :-D Mój ma jeszcze diabła za skórą ale nad brak nam kandydata na ojca chrze...
Majuska ... cóż to za sroga mina :-D się ubawiłam oglądająć Młodą :-D
Zoyka to w końcu miałaś zgagę czy nie ?? bo Jula ma włos bujny i trudno mi uwierzyc że potrafi dać Wam w kość :-D bo Majuska wybacz ale po Twej to widać że chce wyssać Twą krew :-D
Aniu może Wandzi się sennie normuje i będziesz miała wiećej takich nocek ? Oby...
Pozostałe dziewczęta też witam i cieszę się że jesteście w dobrym zdrowiu ... OLLENA - kobieta najmłodsza z nas jesteś ... weź się w garść bo kto nam będzie po piwo skakał ?????
My po ECHu - kolejne za 1,5 roku - bo na razie leci zgodnie z planem ... kamień mi spad z serducha mego ...

klaczku ja jeszcze tak robilam z mlodym, ze jak np usnal o 20, a my np kladlismy sie o 23 to go karmilam przed moim polozeniem sie do lozka i dzieki temu nie wstawalam do niego po 30min.
No i teraz zaklinam sie, ze nie dam sie sterroryzowac i od poczatku ma samo usypiac bez raczek i mojego lezenia obok, bo przeszlam duzo z usypianiem Patryka i dopiero Usnij Wreszcie pomoglo..

Basiu dobrze będzie zobaczysz:)
najgorsze pierwsze dni w robocie bo stres co z dzieckiem ...a potem to już fajnie:)
ale masz dziadka uuuuuchchchc pozazdrościć!
Majuska Wężownica do pozazdroszczenia!!! mina zdradza zamiłowanie do robienia wszystkiego "SAMA" lekko ni ma co???
Ty to niedługo się jej zapytasz dlaczego budzi się co godzinę w nocy:-p

coś kto wie co u Marzenki?

witajcie czwartkowo

Majuska, Zoyka - dzidzie macie przesłodkie!!

Gosia - popadłam totalnie w kompleksy... a Marzenka z tego co pamiętam miała sie dziś po chyba konsylium dowiedzieć co dalej z serduszkiem córci. Czy będzie operacja czy nie. Może dziś cos napisze.

Pozostała część Gangu pozdrawiam.

reklama
Misiu - miałam zgagę tylko kilka razy. Nawet wiem po czym. Gdy zjadłam sztuczniznę, np fix do kotletów. Jeśli takiego paskudztwa nie jadłam zgagi nie miałam.

Kudłatość Julki to po mnie. :) Julka w kość nie daje. To grzeczne dziecko. Miałam w tym swoim dwumiesięcznym żywocie moze 5 razy takie gorsze dni jak wczorajszy. Dzisiaj aniołek na razie. :)

Byliśmy na spacerku z Julką i Jarkiem. J. przeciągnął nas przez całe prawie miasto bo zachciało mus ie kurczaka z rożna a kolega otworzył takowe.Nogi w dooopę wchodzą. Pogoda pikna .Dzisiaj pierwszy raz zdjęłam kurtkę.

Do góry