reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
Super :D A jak w praktyce z takim imieniem? Ja w ogóle nie mam obiekcji, ale mąż się trochę martwi, że się nie odmienia i będzie przysparzało kłopotów ;)
My mamy Leonardo, mieszkam we Wloszech. Zwykle wolamy Leo. U Nas sie Union nie odmienia i fajnie Bo i w Pl nikt mi go nie odmienia 🤣ze starszymi dziecmi to robia i smiesznie wychodzi a Z mezem to juz zupelnie, wychodzi zenski rodzaj 🤣

My mamy Leonardo, mieszkam we Wloszech. Zwykle wolamy Leo. U Nas sie Union nie odmienia i fajnie Bo i w Pl nikt mi go nie odmienia 🤣ze starszymi dziecmi to robia i smiesznie wychodzi a Z mezem to juz zupelnie, wychodzi zenski rodzaj 🤣
Aaa, fakt, pisałaś gdzieś, że mieszkasz we Włoszech :) W ogóle Polska to chyba jeden z niewielu krajów, w którym tak odmieniamy imiona :)

Wczoraj znalazłam jakieś badania chyba z Oxfordu. Po polsku to praktycznie nic nie ma niestety :( Ogólnie to co wczoraj czytałam było takie nawet optymistyczne :)
Mnie to nie brzmi optymistycznie. W głowie mi się nie mieści ze coś tak niespotykanego mogło trafić na mnie i to w tym niedouczonym, zaściankowym kraju.

Mnie to nie brzmi optymistycznie. W głowie mi się nie mieści ze coś tak niespotykanego mogło trafić na mnie i to w tym niedouczonym, zaściankowym kraju.
Spójrz na to ja na szansę, że Twój synek będzie zdrowy, że nawet jeśli urodzi się w 34, czy 35 tygodniu to wszystko ma szansę być ok :) I to nie jest mała szansa :)

reklama
Spójrz na to ja na szansę, że Twój synek będzie zdrowy, że nawet jeśli urodzi się w 34, czy 35 tygodniu to wszystko ma szansę być ok :) I to nie jest mała szansa :)
Już raz byłam optymistką, kiedy pomyślałem że jeśli spróbuję zajść w ciążę to mnie ominie wszystko co złe, bo przecież tyle w życiu wycierpiałam.

Do góry