arona
Fanka BB :)
Nie mamy tu zadnej moderatorki, kogos trzeba wytypowac by napisac do anislu... nie wiem jak to dziala .Chyba nic jeszcze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mamy tu zadnej moderatorki, kogos trzeba wytypowac by napisac do anislu... nie wiem jak to dziala .Chyba nic jeszcze
Ej no cos ty, pierwszy dc to dzien @ ...Super gratuluję, opowiedz jak wyglądały starania, jakieś wyniki masz, problemy były?
Czekam na ciebie
No i właśnie my z @doublimam się tak angazowalysmy a cichy pracownik zgarnął pulę ot tak jak w życiu
Ja dziś witam się w 1dc
Super : ) gratulacjehej hej...jeszcze nie maj bo i ja tu jestem ...moze nie za bardzo aktywna ale jestem
Poprostu nie do wiary kobitki wieczorowa pora test pozytywny !!!
Kurde tyle lat staran...narazie nie chce sie cieszyc bo to roznie...ale my z Maja razem startowałysmy...Maja ma pieknego ksiecia a ja ....zobaczymy...trzymajcie kciuki !!!
Kiedy testujesz w maju ?Super gratuluję, opowiedz jak wyglądały starania, jakieś wyniki masz, problemy były?
Czekam na ciebie
No i właśnie my z @doublimam się tak angazowalysmy a cichy pracownik zgarnął pulę ot tak jak w życiu
Ja dziś witam się w 1dc
Napisałam do @aniaslu wiadomości z pytaniem o wątek prywatny, czekamy na odpowiedźNie mamy tu zadnej moderatorki, kogos trzeba wytypowac by napisac do anislu... nie wiem jak to dziala .
Ja co czytam to forum, to widzę że kciuki muszę jeszcze mocniej zacisnąć, bo to działaNo to teraz z starej ekipy na Ciebie trzekamy z @znadziejami
No super wieści Możesz mi napisać coś o stosowaniu tego encortonu?Dziewczyny ja się melduję po wizycie u nowej gin w klinice. No cudna jest Nowy cykl od wczoraj, robimy badania przed transferem, i jeśli histo-pat po histeroskopii będzie ok to encorton i mam zielone światło na transfer
Jak są marzenia nie ma co się poddawać. Trzeba walczyćWalczymy dalej!!!
Dokladnie to samo pomyślałam.Super : ) gratulacje
Jak to mowia gdzie dwie sie "bija" o tytul tam trzecia go zgarnia
Rosnijcie zdrowo trzymam kciuki
Z tego co zrozumiałam encorton ma za zadanie wyciszyć autoimmunologięJa co czytam to forum, to widzę że kciuki muszę jeszcze mocniej zacisnąć, bo to działa
No super wieści Możesz mi napisać coś o stosowaniu tego encortonu?
Jak są marzenia nie ma co się poddawać. Trzeba walczyć
Dokladnie to samo pomyślałam.
Ale my tutaj cieszymy sie z każdego sukcesu