reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

reklama
Super gratuluję, opowiedz jak wyglądały starania, jakieś wyniki masz, problemy były?

Czekam na ciebie

No i właśnie my z @doublimam się tak angazowalysmy a cichy pracownik zgarnął pulę 😂😂😂😂😂 ot tak jak w życiu 😂😂😂🙈

Ja dziś witam się w 1dc 😘
Ej no cos ty, pierwszy dc to dzien @ ...
W kazdym razie zycze by to byl ten wlasciwy cykl.
Katarinaka a ty ? Jak sytuacja?

hej hej...jeszcze nie maj bo i ja tu jestem ...moze nie za bardzo aktywna ale jestem :)
Poprostu nie do wiary kobitki wieczorowa pora test pozytywny !!!
Kurde tyle lat staran...narazie nie chce sie cieszyc bo to roznie...ale my z Maja razem startowałysmy...Maja ma pieknego ksiecia a ja ....zobaczymy...trzymajcie kciuki !!!
Super : ) gratulacje :)
Jak to mowia gdzie dwie sie "bija" o tytul tam trzecia go zgarnia 😂😂😂
Rosnijcie zdrowo :) trzymam kciuki

No to teraz z starej ekipy na Ciebie trzekamy z @znadziejami
Ja co czytam to forum, to widzę że kciuki muszę jeszcze mocniej zacisnąć, bo to działa😂
Dziewczyny ja się melduję po wizycie u nowej gin w klinice. No cudna jest :) Nowy cykl od wczoraj, robimy badania przed transferem, i jeśli histo-pat po histeroskopii będzie ok to encorton i mam zielone światło na transfer :)
No super wieści😍 Możesz mi napisać coś o stosowaniu tego encortonu?
Walczymy dalej!!!
Jak są marzenia nie ma co się poddawać. Trzeba walczyć ✊💪
Super : ) gratulacje :)
Jak to mowia gdzie dwie sie "bija" o tytul tam trzecia go zgarnia 😂😂😂
Rosnijcie zdrowo :) trzymam kciuki
Dokladnie to samo pomyślałam.
Ale my tutaj cieszymy sie z każdego sukcesu😘

reklama
Ja co czytam to forum, to widzę że kciuki muszę jeszcze mocniej zacisnąć, bo to działa😂

No super wieści😍 Możesz mi napisać coś o stosowaniu tego encortonu?

Jak są marzenia nie ma co się poddawać. Trzeba walczyć ✊💪

Dokladnie to samo pomyślałam.
Ale my tutaj cieszymy sie z każdego sukcesu😘
Z tego co zrozumiałam encorton ma za zadanie wyciszyć autoimmunologię :)

Do góry