reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

@doublimam , @Katrinaka - dzięki dziewczyny , tyle, ze to uczucie/przeczucie jest takie silne, ze ciężko przestać się nakręcać. Doublimam, tak przed ta ciąża miałam zrobione badania i u mnie wszystko ok. Teraz czekam na jakikolwiek odzew od GP - cisza póki co. Sama do nich dziś napisze. Tylko prosić ich o cokolwiek to masakra. Mam wrażenie jakbym naciągała ich system 🙄
Kolezanka tea mieszka na wyspach widze ;) u nas jest to samo...GP to taki lekarz wrozbita

reklama
Dziewczyny, emocje z każdym dniem większe 😁 Te ostatnie dni przed testowaniem , to się ciągną jakby każdy dzień tydzień trwał 😉

A ja mam zle przeczucia. Wszystkie ciąże obumierały u mnie dokładnie na tym etapie , na którym jestem teraz. Dziś w nocy co chwile się budziłam z uczuciem, ze właśnie się wszystko skończyło.... Od wczoraj piersi bolą tez zdecydowanie mniej . Czuje, ze znowu nic z tego. Zapewne za 2 tyg już będę po zabiegu
Oj nie myśl tak dziewczyny dobrze piszą. I tak trzeba poczekać a niektóre sytuacje już teraz są poza naszą mocą.

A ja miałam dzis piekny sen😊
Snilo mi się, ze w samochodzie w foteliku miałam synka -noworodka. Tak z zaskoczenia, bo w domu nic nie bylo przygotowane do przyjęcia nowego członka rodziny. Bylam przeszczęśliwa 😍
Jak tak patrze na to wszystko, to moja głowa oszalała. Jeszcze sie nie staram a tu już takie sny, co będzie dalej...🤦‍♀️
Wszystko przez te emocje na forum.

A ja miałam dzis piekny sen😊
Snilo mi się, ze w samochodzie w foteliku miałam synka -noworodka. Tak z zaskoczenia, bo w domu nic nie bylo przygotowane do przyjęcia nowego członka rodziny. Bylam przeszczęśliwa 😍
Jak tak patrze na to wszystko, to moja głowa oszalała. Jeszcze sie nie staram a tu już takie sny, co będzie dalej...🤦‍♀️
Wszystko przez te emocje na forum.
Oj tak żebyś wiedziała, mi się ostatnio śniły 3 testy pozytywne i co 😂😂😂
Nasze głowy mieszają

15 lat temu byłam w ciąży w Irlandii właśnie i GP kazał mi pić tonic water dosłownie na wszystkie dolegliwości 😂😂😂
15 lat temu byłam w ciąży w Irlandii właśnie i GP kazał mi pić tonic water dosłownie na wszystkie dolegliwości 😂😂😂
JA dostałam wydruk z USG w dniu, w którym mi powiedziano że straciłam ciążę i zaczęłam się oczyszczać....
Co do psikusów głowy to ja od jakiś dwóch tygodni co Myślę o praniu to mam wrażenie że muszę jeszcze wyprać ciuszki w rozmiarze 50 :)😅😂😂😂😂 po jaka... to już nie podpowiada

reklama
O typowe u angielskich GP :)
Moja siostra fatalnie się czuje po 1 dawce szczepionki . Nogi jej napuchly i straszne żyły wyszły . Ona ma problemy z żyłami wiec boi sie, ze może jakiś skrzep czy coś sie zrobiło. Nie poszła do pracy, bo ledwo może stanąć na tych nogach. Wiec zadzwoniła do GP i powiedziała co się dzieje. Rozmowa z GP:
Boli głowa?
- Boli
To dobrze. Nogi bolą?
- Bolą
To dobrze. Zawroty głowy są?
-Są.
To dobrze . Gorączka jest?
-Jest
Świetnie ! To proszę wziąć paracetamol i pic wode. I zadzwonić za 2 h czy przeszło 🙄

Opieka na poziomie GP to tu jest absolutna porażka.

Do góry