To trzymam kciuki, żeby się udało w pierwszym cyklua może będą bliźniaki???Mamy zielone światło. Nie wiadomo z którego jajnika będzie owu, bo na dwóch duże pęcherzyki o podobnych wymiarach , endometrium 0,60, wszystko ładnie. Na macicy będzie się tworzył mięśniak ale to w miejscu nie związanym z ciążą więc obserwujemy.
W razie pozytywnego testu, clexane i oczywiście metforminy nie odstawiamy. Cały czas acard 75.
reklama
K
Katijah
Gość
Już były bliźniakiTo trzymam kciuki, żeby się udało w pierwszym cyklua może będą bliźniaki???
Nelja
Fanka BB :)
Jupiii! To pięknie! Zycze żeby udało się jak najszybciej, najlepiej od razu - już się naczekalaś wystarczająco ! Powodzenia !Mamy zielone światło. Nie wiadomo z którego jajnika będzie owu, bo na dwóch duże pęcherzyki o podobnych wymiarach , endometrium 0,60, wszystko ładnie. Na macicy będzie się tworzył mięśniak ale to w miejscu nie związanym z ciążą więc obserwujemy.
W razie pozytywnego testu, clexane i oczywiście metforminy nie odstawiamy. Cały czas acard 75.
Z przyjemnością przekaże tytuł dalejOjej kolejny pracownik miesiąca się zspowiada
To my tu już kciuki zaciskamy mocnooo...
Nadrobiłam zaległości, 2 dni mnie nie wpuszczalo na forum [emoji848] z tą wagą waszych maluchów to mnie dobiłyście, pewno duże się urodziły. Moja kruszynka ma 3 msc waży 4900. Prawie nic nie przybrała za 2 tyg. Mleka w cycach jest a ona 5 min i się już uśmiecha i nie chce więcej. Na razie mam czesto ja przystawiać i kontrola . Zestresowałam się , @kwiatek już wiem co czułaś [emoji847]
Ja szczepie na wszystko. Szczepionka 5w1, rotawirusy + pneumokoki płatne Prevenar 13 już mamy podaną pierwszą dawkę. Jeszcze meningocoki zostały. Moja pediatra twierdzi że szczepionka na pneumokoki darmowa powoduję dużo odczynów poszczepiennych i że swojego dziecka by tym nie zaszczepiła. Dlatego kupiłam tą 13walentną. Wszystkie są drogie, ale boję się tych chorób, wolę szczepić. Na razie znosi dobrze.
Dziewczyny ja nakupilam dużo ślicznych ubranek a prawda jest taka że ubieram tak jak pisała Arona. W domu spiochy, bodziaki, do spania są takie fajne półśpiochy, wygodne do zmiany pieluchy, mięciutko i wygodnie. A sukieneczki, dżinsiki , bluzy to na wyjście lub do zdjęć bo tak mało się wychodzi z dzieckiem teraz w odwiedziny .
Ja kupowałam też używane ciuszki, stan idealny, bo czasami ubierzesz np 1x sukienkę i już wyrośnie.
Trzymam kciuki za starające się mamusie i wypatruję wiadomości od Kawoszki [emoji8][emoji8]
Ja szczepie na wszystko. Szczepionka 5w1, rotawirusy + pneumokoki płatne Prevenar 13 już mamy podaną pierwszą dawkę. Jeszcze meningocoki zostały. Moja pediatra twierdzi że szczepionka na pneumokoki darmowa powoduję dużo odczynów poszczepiennych i że swojego dziecka by tym nie zaszczepiła. Dlatego kupiłam tą 13walentną. Wszystkie są drogie, ale boję się tych chorób, wolę szczepić. Na razie znosi dobrze.
Dziewczyny ja nakupilam dużo ślicznych ubranek a prawda jest taka że ubieram tak jak pisała Arona. W domu spiochy, bodziaki, do spania są takie fajne półśpiochy, wygodne do zmiany pieluchy, mięciutko i wygodnie. A sukieneczki, dżinsiki , bluzy to na wyjście lub do zdjęć bo tak mało się wychodzi z dzieckiem teraz w odwiedziny .
Ja kupowałam też używane ciuszki, stan idealny, bo czasami ubierzesz np 1x sukienkę i już wyrośnie.
Trzymam kciuki za starające się mamusie i wypatruję wiadomości od Kawoszki [emoji8][emoji8]
K
Katijah
Gość
I mam nadzieję, że uda się jak @nejliOjej kolejny pracownik miesiąca się zspowiada
To my tu już kciuki zaciskamy mocnooo...
Przykro mi... Też mam dwa Aniołki, tyle, że nie bliźniaki...Już były bliźniaki
Ale to przecież nie znaczy, że nie mogą być znów. Dwa ziemskie szczęścia
Jedno czy dwoje... najważniejsze, żeby zdrowe.
No i trzymam kciuki za udany pierwszy cykl
I za baaardzo przyjemne starania
Ostatnia edycja:
reklama
Asia.W.
Zaangażowana w BB
to wszystko możliwe że znów będąJuż były bliźniaki
Podziel się: