reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Skleroterapie miałam już dwa razy. Noga wyglądała już ładnie. Niestety w ciąży żylaki znowu powychodziły [emoji17]. Teraz- 4 miesiące po porodzie są troche mniejsze,ale nic na razie na to nie biore.
Kurcze a ja w ciąży miałam piękne i dopiero po porodzie się posypało. Najpierw zaczęły się hemoroidy, podleczyłam czopkami, a potem nogi , a tu dalej 5 kg na plusie pewno swoje robi. Jak zostało tak ani nie drgnie pomimo kp.

reklama
Hej !
Dziewczyny jak tam malenstwa?
Pracownik miesiaca testowal ?🤔
Macie te wiosne? U nas chlodniej troche ....
Testował i cieszył się przez 2 h z pozytywnego testu , a potem po siusianiu , na papierze plamienia 🙄 I tak przez cały dzień od czasu do czasu raz większa , raz mniejsza plama . Także niestety pewnie kolejny biochem :( Widocznie u nas coś zdecydowanie już nie działa. 0F3674B0-0390-40EC-A2B6-2625416E8C91.jpeg

Testował i cieszył się przez 2 h z pozytywnego testu , a potem po siusianiu , na papierze plamienia 🙄 I tak przez cały dzień od czasu do czasu raz większa , raz mniejsza plama . Także niestety pewnie kolejny biochem :( Widocznie u nas coś zdecydowanie już nie działa. Zobacz załącznik 1251280
Nie koniecznie... Plamienia mogą być spowodowane tym, że akurat miałabyś lada dzień @... Albo, że pochwa ukrwiona tak (hormony), że naczynka pękają... Też przez to przechodziłam - dwóch moich synów urodziło się po takiej właśnie ciąży - pozytywny test i plamienia... Więc nic jeszcze nie jest przesądzone... Ja nadal trzymam kciuki👍

Kurcze a ja w ciąży miałam piękne i dopiero po porodzie się posypało. Najpierw zaczęły się hemoroidy, podleczyłam czopkami, a potem nogi , a tu dalej 5 kg na plusie pewno swoje robi. Jak zostało tak ani nie drgnie pomimo kp.
Mnie hemoroidy schodzą, żylaków na razie nie mam..., ale u mnie jeszcze 9,5 kg na plusie...

Nie koniecznie... Plamienia mogą być spowodowane tym, że akurat miałabyś lada dzień @... Albo, że pochwa ukrwiona tak (hormony), że naczynka pękają... Też przez to przechodziłam - dwóch moich synów urodziło się po takiej właśnie ciąży - pozytywny test i plamienia... Więc nic jeszcze nie jest przesądzone... Ja nadal trzymam kciuki👍
Ja też miałam plamienia na początku drugiej ciąży i nie mówiłam mojemu facetowi, że test pozytywny, bo byłam pewna, że jest coś nie halo, że zaraz stracę i nie chciałam, żeby mu było przykro.... poszłam w końcu po kilku dniach na IP do szpitala, dostałam zastrzyk i plamienia przeszły..., a dzidziuś jest, więc nie wiadomo...

Właśnie się karmimy....

Hej !
Dziewczyny jak tam malenstwa?
Pracownik miesiaca testowal ?🤔
Macie te wiosne? U nas chlodniej troche ....
Maleństwo wczoraj miesiąc skończyło i .... nie spało z wrażenia prawie przez cały dzień..., więc mama wieczorem była wykończona..., oby dziś choć ze 2-3h pospała. Karmimy się cycem i mlekiem i jest ok. No i u nas też wczoraj znacznie się ochłodziło, w weekend 15 stopni, a wczoraj 6!!!, aż ręce miałam lodowate po spacerze i pchaniu wózka😀🙃

Ja też z Leo plamiłam i myślałam, że to okres się rozkręca. Raz mi nawet porządnie chlupnelo a potem znowu cisza...test pozytywny. Także może będzie dzidzia? Mocno trzymam kciuki ❤️
Kwiatek to gratuluję miesiąca 😍u nas spadło do 12 ale chwilami wije nieprzyjemnie... Oszukana tą wiosna 😜
Teredka współczuję problemu, nigdy nie miałam, nie umiem pomoc ale skoro leki daje lekarz to chyba wie co robi.
Milego wam dnia!
My wstaliśmy o 4 dziś, łobuz mały mój... Pewnie się przygotowuje na zmianę czasu.

Testował i cieszył się przez 2 h z pozytywnego testu , a potem po siusianiu , na papierze plamienia 🙄 I tak przez cały dzień od czasu do czasu raz większa , raz mniejsza plama . Także niestety pewnie kolejny biochem :( Widocznie u nas coś zdecydowanie już nie działa. Zobacz załącznik 1251280
Kochana trzymam kciuki. Betę masz możliwość zrobić? Może luteinę potrzebujesz?

reklama
Witam Was wszystkie w chłodny wtorkowy poranek😊
Nelja widzę norma wypracowana. Gratuluję będzie dobrze. Tylko tak jak dziewczyny piszą może duphaston albo luteina na poczatek potrzebna.
Dalej trzymam kciuki✊✊✊
Ja ostatnio jestem tak zmeczona dosłownie wsztstkim. Po pracy i po obiedzie zasypiam na kanapie. Wiem nie powinnam narzekać, malych dzieci nie mam. Trochę z tego korzystam i odsypiam poranne wstawanie.
A najbardziej dobija mnie psychicznie sytuacja z covid-19.
Dostaliśmy zaproszenie do chrzesniaka na 18 stke.
Nie wiem co mam zrobić, bo będzie pelno ludzi a ja sie po prostu boję tam iść.
Z nikim się nie spotykamy nawet Wielkanoc kazdy z najblizszych spędza u siebie...masakra mam dylemat.

Do góry