reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Dzień dobry wszystkim,
Marzenko wypytaj lekarkę o wszystko i wracaj do nas :)
U mnie przyjemnie, ale zapowiadają ocieplenie już od jutra. No i za bardzo nie cieszę się na to ocieplenie - tak jak jest teraz, jest dobrze

Życzę wszystkim miłego dnia ;)

reklama
dzień dobry mamusie:)
ja dzisiaj znowu zaspałam, teraz to tak będzie bo koniec szkoły:)
kawkę już siorbię też:) Marzenka czekamy na dobre wiadomości&&&
a ja do brata dzwonię może już wie:)

a u nas piękne słońce:) w końcu....

Ja dopiero śniadanie, bo kazali mi na czczo lekarstwa zażywać, więc jak wstaję to śniadanko nie od razu. Zresztą wcale nie jestem głodna i rano to tak z rozsądku jem, dopiero potem apetyt mi się włącza :)
Jak u brata już będzie wiadomo, to od razu pisz Gosiu. A z tym słoneczkiem to o tyle niebezpiecznie, że od niego się zrobi 30 stopni, a to już za gorąco.
Ale dzisiaj na razie jest super :)

ja po wizycie wszystko w nalezytym porzadeczku , na poród jeszcze sie nie zapowiada za to lekarka kazała sie brac za meza i codziennie seks , zwiekszyła tylko dawke na cisnienie i spoko tak ze dalej chodzimy z brzuszkiem , malutkiej sie nie spieszy i bardzo dobrze
Gosiu napisz wiesci od brata
Basiu Ja tez z rana nie mam ochoty na jedzenie dopiero później mi sie chce cos przekasic i nadrabiam z jedzeniem za to duzo pije zwłaszcza mleka , póki moge bo potem nie wiem jak bedzie z tym moim mlekiem

Ja właśnie spacer z pieskiem odrobiłam i zakupy :) Teraz odpoczywam a za chwilkę mieszkanie sobie ogarnę i obiad przygotuję.
Marzenko, super, że w porządeczku, bardzo się cieszę. Tylko z tym seksem trochę pewnie będzie krucho, bo na odległość to sobie można... Ubrata Gosi może już coś wiadomo, skoro się nie odzywa, kto wie...:-)
Ja na szczęście najwięcej wody teraz piję, z plasterkiem cytryny :) Czasem herbatę albo kawę, ale jak jest gorąco, to nie chce się tak pić.

reklama
Zjolu, cześć kochana :) Zapomniałam jeszcze zapytać, kiedy następny zlot? Czy to jest jakiś program na cały rok, czy to tak spontanicznie się organizuje (znaczy ja wiem, że nie z dnia na dzień, ale z koniecznym minimalnym wyprzedzeniem)
No Marzenko, to już mu nie odpuszczaj ;) Zadowolony będzie - tak codziennie ;-)

Do góry